5 motius per viatjar i veure món

5 motius per viatjar

L’altre dia un amic em comentava que: “només voldria tenir diners per un motiu: viatjar”. I no li faltava raó, viatjar és una inversió en felicitat, feta d’experiències per recordar tota la vida. Tot seguit, els cinc principals avantatges de veure món:

1- Desconnectar: Escapar de la rutina és saludable i viatjar és la millor medicina. Moltes vegades cal agafar certa distància per relativitzar els problemes del dia a dia. Viatjar serveix per carregar piles i per afrontar el futur amb optimisme, ni que sigui tot pensant en el pròxim destí.

2- Experiència vital: Una de les sensacions més boniques de viatjar és la de sentir-nos lliures. Poder i fer allò que realment ens agrada. Viatjar és acumular experiències que ens acompanyaran la resta de la vida. Una inversió en felicitat i bons moments.

5-motius-per-veure-món-5

3- Nous coneixements: Conèixer de primera mà noves cultures, noves maneres de pensar i de funcionar ens enriqueix, ens obra la ment i ens fa créixer com a persones. Un clar exemple és la gastronomia, descobrir nous sabors i nous productes és un dels principals al·licients de viatjar.

4- Inspiració personal: Viatjar és una bona manera de redescobrir-nos a nosaltres mateixos i explorar els nostres límits. Una manera pràctica de veure el nostre potencial i provar coses que a casa mai no ens atreviríem a fer. La llibertat és això, l’absència de por i la voluntat d’almenys d’intentar-ho.

5- Valorar el que tenim: La perspectiva que ens dóna veure món és molt important per apreciar el nostre patrimoni i valorar tot el que tenim. Com les comoditats i la seguretat de sentir-nos a casa, així com la bellesa del nostre paisatge i la riquesa de la nostra cultura, entre d’altres.

Repassats alguns dels molts avantatges i motius per veure món, també cal dir que existeix l’altra cara de la moneda. Evidentment, quan es marxa per necessitat o per falta d’oportunitats tot és molt més complicat. Però el que és pitjor -i evitable- és quan els viatges que han de ser de plaer es converteixen en un malson. Tots hem patit o coneixem males experiències a l’estranger, estafes… uns fets que poden ser molt desagradables i difícils d’oblidar.

Per evitar maldecaps i problemes en les moltes decisions que cal prendre en un viatge, una de les eines que poden fer servir tots aquells que visiten la Costa Daurada és Mapilife. Una guia que selecciona les millors experiències, des de propostes culturals a restaurants; alhora que aporta tota la informació de servei necessària. Una eina pensada per aprofitar el màxim el viatge, basada en recomanacions de qualitat i propostes representatives del territori. Mapilife és més que una guia i un mapa turístic, va molt més enllà. Es tracta d’un nou concepte de guia de viatge adaptat als nostres temps. Mapilife Costa Daurada vol esdevenir una plataforma per promocionar les millors experiències del nostre territori, apostant per una oferta i un turisme de qualitat.

Enjoy the Mapilife!

One Comment

  1. Very nice article, just what I wanted to find.

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.