Canal Reus TV: Mapilife, la guia imprescindible de Reus

Mapilife és la nova guia de Reus. Recull les millors experiències culturals, gastronòmiques i d’oci de la capital del Baix Camp i dels llocs més emblemàtics del territori. Segons el seu creador és la guia que ens agradaria trobar cada vegada que viatgem. El seu objectiu és fer una aposta pel turisme de qualitat. 

El creador de Mapilife, Marc Cros, aprofita cada turista que troba passejant per la ciutat per explicar que és Mapilife. La guia inclou una selecció dels restaurants amb més qualitat de la ciutat així com també de les terrasses més mítiques on es poden fer vermuts i tapes. Entre aquestes recomanacions també s’hi troben 12 experiències com els assajos castellers dels Xiquets, els partits del Reus Deportiu o bé activitats culturals com les rutes modernistes, de Gaudí i la nova ruta de Reus Bombardejat.

Per a Cros, dissenyador de Mapilife, la guia conté tot allò que recomanaries als amics o familiars. Aquesta està traduïda a l’anglès, francès i rus i es pot trobar en diversos punts de la ciutat com en hotels i taxis. A més, pretén connectar la capital del Baix Camp amb les Muntanyes de la Costa Daurada i els pobles més emblemàtics. El seu creador té previst dissenyar guies d’altres ciutats importants a la demarcació. De moment, ja prepara la segona edició del Mapilife a Salou.

Notícia de Canal Reus TV per Mar Rovira

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.