Mapilife Salou, la guia definitiva de la Costa Daurada

Descarrega't la guia de les millors experiències

Nova edició d’estiu de Mapilife Salou, la guia que selecciona les propostes gastronòmiques, comercials i d’oci més representatives i potents de la vila i de la Costa Daurada.

DESCARREGA’T GRATIS LA NOVA GUIA MAPILIFE SALOU 2019

Aquest estiu Mapilife Salou serà més visible que mai: repartirem desenes de milers de guies en 200 punts arreu de la Costa Daurada. Per concepte, implantació i pel suport de les grans marques del territori, la guia Mapilife es consolida com la primera guia de viatge privada de la ciutat. Una quarta edició que arriba carregada de novetats importants, aquestes són les seccions estrella de la nova guia Mapilife Salou:

Una temporada en la qual hem unit esforços amb la prestigiosa associació Shopping Salou, que ens anima a continuar donant prioritat i suport al comerç local, com una experiència comercial única i de qualitat contrastada, made in Salou. Volem agrair des d’aquí la complicitat de les empreses i projectes locals, que ens han fet confiança des dels inicis i que són els nostres ambaixadors més autèntics.

Una guia que és avalada per les grans marques de la ciutat i de la Costa Daurada, com PortAventura, La IbenseDecatlhonLumine, Tennis H2O o Tuna Tour.  Entre tots farem xarxa a favor de la bona imatge de la vila i de la Costa Daurada, mostrant la nostra millor versió a tots aquells que ens visiten i dotant Salou d’una guia de capital europea. 

DESCARREGA’T AQUÍ LA NOVA GUIA MAPILIFE SALOU

Categories

Què estàs cercant?