Nova edició de tardor de la guia Mapilife Reus

Mapilife treu una edició extra amb noves experiències i el calendari de lliga del CF Reus Deportiu

Novetats importants a la guia Mapilife Reus per aquesta tardor. Després de mig any al carrer, Mapilife Reus s’ha consolidat com la primera guia privada de la ciutat i l’única que ofereix una selecció d’experiències de qualitat, des de recomanacions gastronòmiques a propostes culturals. En els darrers mesos s’han repartit desenes de milers de mapes en prop de 75 punts de distribució repartits per la ciutat i en desenes més arreu de la Costa Daurada.

Calendari de Lliga del CF Reus Deportiu, temporada 2016-17

Contraportada. Calendari de Lliga del CF Reus Deportiu, temporada 2016-17

Per abastir de guies els establiments col·laboradors durant tota la temporada, s’ha realitzat una nova tirada de guies que una inclourà, com a principal novetat, el calendari de la lliga del CF Reus Deportiu a segona divisió A. Per a celebrar aquesta històrica temporada, doncs, Mapilife dedica en aquesta edició extra l’espai de la contraportada al conjunt roig-i-negre. A més, la nova versió s’ha actualitzat i ha millorat el disseny i la selecció de les experiències. La nova edició també incorpora les noves zones wifi gratuïtes de la ciutat i noves recomanacions per a descobrir els pobles més emblemàtics de les muntanyes de la Costa Daurada.

Més turisme de qualitat

En els darrers mesos hem vist créixer de forma notable el turisme a la ciutat, nous visitants que vénen atrets per una oferta cultural, gastronòmica i comercial de referència; fins i tot, gràcies a l’èxit del futbol local, aquesta tendència a l’alça es multiplicarà. Un dels punts forts de Reus és la ubicació estratègica, entre el mar i les muntanyes, que fan de la ciutat una destinació molt atractiva per conèixer tots els racons de la Costa Daurada. Aquests fets han posat Reus en el mapa turístic del país i Mapilife vol ser una eina útil per mostrar la nostra millor versió a tots aquells que ens visiten.


Download Mapilife Reus

Punts de distribució


Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.