PRESENTACIÓ: Neix Mapilife Reus

Neix Mapilife a Reus, la guia de les millors experiències de la ciutat

Arriba a Reus un nou concepte de guia adreçada a tots aquells que visiten per primera vegada la ciutat i també pels que volen redescobrir-la. Mapilife va més enllà d’un mapa i d’una guia turística, és una plataforma per donar a conèixer les millors experiències del Camp de Tarragona.

La guia que ens agradaria trobar quan anem de viatge, això és Mapilife. Una guia amb tot allò que cal saber i tot allò que ens agradaria saber. La guia Mapilife Reus recull una selecció de restaurants, terrasses, terrats, bars de tapes, rutes d’oci i tot el comerç. Tots els reclams de la capital comercial de la Costa Daurada i tota la informació útil, a la teva butxaca. A més, Mapilife connecta Reus amb el seu entorn, amb recomanacions per descobrir els pobles més emblemàtics de les muntanyes i les millors experiències de la Costa Daurada, des dels millors restaurants a activitats per a tots els públics.

La guia Mapilife ja és el carrer i es pot trobar en desenes de punts de distribució de Reus, com en tots els hotels de la ciutat, en els taxis i en punts estratègics, com l’Aeroport de Reus. Una guia visual, comprensible en diversos idiomes i totalment gratuïta.

El concepte de guia Mapilife ja funciona amb èxit a Salou des de l’estiu passat, i més endavant també serà present en altres poblacions de la Costa Daurada. Un projecte totalment privat que és una realitat gràcies a la petita i mitjana empresa local i al patrocini de grans marques de la ciutat, com Vermuts Miró o la Fira.

Mapilife Reus també es pot consultar online i al mòbil a través del lloc web – que aquest estiu es traduirà a quatre idiomes – on s’amplia la informació que ofereix la guia i el mapa de paper. Un portal digital connectat amb les xarxes socials que ofereixen totes les novetats de les experiències seleccionades, així com futurs descomptes o esdeveniments.

Som d’aquí, estimem la Costa Daurada i estem fent una guia per mostrar la nostra millor cara al món i a tots aquells que ens volen conèixer. En aquest sentit, un dels objectius de Mapilife és apujar el nivell del turisme de la Costa Daurada, tot promocionant experiències de qualitat i representatives del territori.

Més de 50 punts de distribució

Descarregar Mapilife Reus 2016

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.