Mapilife Reus 2016

Les millors experiències de la ciutat

RestaurantsShoppingTerrassesNitActivitatsServeis

Gaudeix Mapilife Reus

Reus és la capital comercial i la ciutat més important de l’interior de la Costa Daurada. Els principals atractius de la ciutat són el comerç, la ruta modernista i una gran oferta gastronòmica i d’oci.

El clima agradable durant bona part de l’any converteix la ciutat de Reus en un gran centre comercial a l’aire lliure, ja que disposa d’un casc urbà destinat als vianants ple de botigues. Es tracta d’una de les capitals més dinàmiques de tot Catalunya, eix comercial i industrial de primer odre des del segle XIX amb el “Reus, París i Londres”. Actualment, Reus és el segon municipi més gran de la Costa Daurada amb una població de 105.000 habitants. La ciutat de Reus ens permet gaudir de nombroses activitats culturals i d’oci, entre les quals destaquen els teatres i les visites als edificis modernistes, com la Casa Navàs o l’Institut Pere Mata. A més, la ciutat ofereix una oferta molt variada de terrasses, bars i restaurants i una agenda d’actes, festivals i festes tradicionals molt atapeïda.

MAPILIFE REUS 2016PUNTS DE DISTRIBUCIÓLLOCS D'INTERÈS QUÈ FER A REUSCOSTA DAURADA

[/vc_row]

MAPILIFE REUS 2016

Seccions Mapilife Reus 2016

RESTAURANTS: Les millors experiències gastronòmiques de la ciutat, juntes a Mapilife Reus. Recomanacions de qualitat per a tots els públics i per a totes les ocasions.

NIGHTLIFE: Tota la festa i l’oci nocturn de la ciutat es troba a la guia Mapilife. Bars, pub’s i discoteques amb valor afegit. Ben aviat, més novetats.

TERRASSES: Cada mítica plaça de la ciutat, unida amb la millor experiència de terrassa. Així com els dos terrats més populars de Reus. Propostes variades i per tots els moments del dia.

PUNTS DE DISTRIBUCIÓ A REUS

SHOPPING: Una de les seccions estrella de la guia Mapilife Reus 2016 és el comerç, el gran reclam de la ciutat. Un centre històric ple de botigues i dos centres comercials i d’oci conformen una completa oferta que consolida Reus com la capital comercial de la Costa Daurada.

ACTIVITATS: Les principals activitats de la ciutat reunides a l’apartat: Què fer a Reus? Idees originals i divertides per gaudir amb la família, els amics o la parella.

QUÈ VISITAR: Mapilife també recull els indrets d’interès cultural més emblemàtics de la ciutat, així com les populars ruta modernista i la ruta Gaudí, o la nova ruta del Reus Bombardejat.

Mapilife & Reus;Friends

Els nostres col·laboradors

Mapilife Reus és una realitat gràcies a la petita i mitjana empresa de la ciutat. A més, compta amb el suport de l’Ajuntament de Reus i els Taxis; la col·laboració de grans marques de la ciutat, com Vermuts Miró, i amb el patrocini de la Fira, el nou centre comercial de la ciutat.