Mapilife Salou 2018

Les millors experiències de la capital de la Costa Daurada

PUNTS DE DISTRIBUCIÓ

MAPILIFE SALOU

Seccions Mapilife Salou 2018

TOP 10 RESTAURANTS: Les millors experiències gastronòmiques de la ciutat, juntes a Mapilife Salou. Recomanacions de qualitat per a tots els públics i per a totes les ocasions.

GOOD VIBES: Nova secció amb les millors propostes gastronòmiques i d’oci de la ciutat, que combinen un espai o una localització especial amb un servei i una oferta de valor afegit.

TERRASSES: Juntament amb els beach clubs, aquesta és una de les experiències estrella de la ciutat. Mapilife reuneix les terrasses més populars, exclusives i festives de Salou.

SHOPPING: Salou disposa d’una oferta comercial de de proximitat molt destacable, repartida arreu de la ciutat, amb botigues i serveis especialitzats i de qualitat.

ACTIVITATS:  Salou ofereix un ventall d’activitats i diversió molt destacable, líder a la Costa Daurada. Propostes lúdiques per a tothom, i per cada moment del dia.

QUÈ VISITAR: Tot el recorregut del trenet turístic, així com les vistes panoràmiques de la Platja de Llevant o el Camí de Ronda són indrets que cal visitar abans d’acomiadar Salou.

MAPILIFE SALOU 2018
PUNTS DE DISTRIBUCIÓ

Mapilife & Salou;Friends

Els nostres col·laboradors

Mapilife Salou és una realitat gràcies a la petita i mitjana empresa local. A més, compta amb la col·laboració de grans marques de la ciutat, com La Ibense, Fernan’s, Decathlon o PortAventura.