Mapilife Salou 2016

Les millors experiències de la capital de la Costa Daurada

PUNTS DE DISTRIBUCIÓ

MAPILIFE SALOU 2016

Seccions Mapilife Salou 2016

TOP 10 RESTAURANTS: Les millors experiències gastronòmiques de la ciutat, juntes a Mapilife Salou. Recomanacions de qualitat per a tots els públics i per a totes les ocasions.

NIGHTLIFE: Variades propostes d’oci que mostren l’excitant vida noctura de Salou. Mapilife selecciona les sales, els pub’s i les discoteques més representatives de la ciutat.

TERRASSES: Juntament amb els beach clubs, aquesta és una de les experiències estrella de la ciutat. Mapilife reuneix les terrasses més populars, exclusives, gastronòmiques i festives de Salou.

SHOPPING: Salou disposa d’una oferta comercial de de proximitat molt destacable, repartida arreu de la ciutat, amb botigues i serveis especialitzats i de qualitat.

ACTIVITATS: Salou ofereix un ventall d’activitats i diversió molt destacable, líder a la Costa Daurada. Propostes lúdiques per a tothom, i per cada moment del dia.

QUÈ VISITAR: Tot el recorregut del trenet turístic, així com les vistes panoràmiques de la Platja de Llevant o el Camí de Ronda són indrets que cal visitar abans d’acomiadar Salou.

Enjoy Mapilife Salou

Reserva les millors experiències de Salou a Tickets.es amb el codi promocional MAPILIFE

Enguany les experiències de la guia Mapilife Salou vénen acompanyades de regals, descomptes i promocions exclusives: reserva ara, aquí, o trucant al 977 262 223

Reserva activitats, entrades i serveis a tickets.es amb el codi promocional MAPILIFE i aconsegueix un àlbum de tapa dura amb imatges de qualitat de Salou i les teves fotografies personals. Així com descomptes i paquets d’experiències.

Activitats aquàtiques amb un 10% de descompte!

Ensenya la guia Mapilife Salou en qualsevol dels punts de Reprisse Motomar, situats a les platges de Ponent, Llevant i Capellans; i aconsegueix un descompte del 10% per a qualsevol de les seves activitats d’aigua: motos d’aigua, banana, caiacs i vol nàutic, el famós parasailing de fins a tres places.

Book the best Salou experiences at tickets.es with the promotional code MAPILIFE

This year experiences guide Mapilife Salou are accompanied by gifts, discounts and exclusive promotions: book now, here, or by calling 977 262 223

Book activities, tickets and services at tickets.es with MAPILIFE promotional code and get an album with images of Salou and your personal photos. Also discounts and packages of experiences.

Water Activities with a 10% discount!

Show Mapilife Salou guide at Reprisse Motomar centers, located in the Ponent, Llevant and Capellans beaches; and get a free 10% discount for all the water activities: jet ski, banana, kayaking and parasailing famous of up to three people.

Mapilife & Salou;Friends

Els nostres col·laboradors

Mapilife Salou és una realitat gràcies a la petita i mitjana empresa de la ciutat. A més, compta amb el suport dels Taxis; la col·laboració de grans marques de la ciutat, com La Ibense, Michelangelo, Fernan’s, i amb el patrocini de la Tickets.es, la pàgina de reserves online d’experiències líder a la Costa Daurada.