Selecció final de la guia Mapilife Reus 2016

Les millors experiències de la ciutat amb Mapilife

Una selecció de qualitat que recull les millors experiències de la ciutat: restaurants, terrasses, comerç, rutes culturals i activitats. Tot allò que recomanaríem als amics o a la família, això és Mapilife.

La selecció de Mapilife Reus 2016 és una realitat i ja es pot consultar de forma digital. En els propers dies, a més, la guia estarà disponible en format paper en més d’un centenar de punts de distribució: en tots els hotels de la ciutat, els taxis de Reus, les oficines d’Informació i a l’Aeroport, així com en la majoria de llocs seleccionats d’arreu de la Costa Daurada. Mapilife és més que un mapa i una guia de butxaca: és una plataforma per promocionar el millor de la ciutat, des de les recomanancions més clàssiques i populars a propostes originals i úniques.

Un dels segells de la guia Mapilife és l’aposta decidida per apujar el nivell del turisme a la Costa Daurada: menys quantitat i més qualitat. En aquest sentit, totes les recomanacions de la guia són propostes amb valor afegit i representatives de la ciutat: des dels millors restaurants a les botigues més emblemàtiques. Mapilife també ofereix una selecció variada i completa, així com tota l’oferta cultural i tota la informació útil que es pot necessitar, des de telèfons al transport. Una informació clau que s’amplia a través de la xarxa amb un lloc web que es traduirà a diversos idiomes. Un web adaptat per ser consultat amb el mòbil i connectat a les xarxes socials.

Mapilife Reus vol crear sinèrgies positives entre les grans marques de la ciutat. Un projecte privat i independent que és una realitat gràcies a la petita i mitjana empresa de la ciutat; a la col·laboració de Vermuts Miró i els Taxis de Reus i al patrocini de La Fira Centre Comercial, que han confiat en aquest nou concepte de guia.

Seguiu totes les novetats de Mapilife i de les grans experiències de la ciutat a través de les nostres xarxes socials.

 

SECCIONS MAPILIFE REUS 2016

  • Els 10 millors restaurants de la ciutat
  • Sabors dels quatre continents 
  • Ruta de tapes Mapilife
  • La millor terrassa de cada plaça
  • Els dos terrats més populars
  • ABC del Shopping
  • Els dos centres comercials
  • Serveis útils
  • Activitats

 

A gaudir de la Mapilife!

mapilife-reus-seleccio-final

Selecció Final Mapilife Reus 2016

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.