Selecció Mapilife Reus 2019

Torna la guia de les millors experiències de la ciutat

Ben aviat, nova edició de la guia Mapilife Reus. Tornarem amb un disseny renovat, una selecció millorada i actualitzada, més espai per les experiències i noves seccions. A més, estrenem nova plataforma web amb totes les experiències digitalitzades, un mapa virtual amb geolocalitzador i articles per dotar de contingut la guia. Com sempre, volem ser una eina útil i imprescindible per a tots aquells que ens visiten per primera vegada i una guia reconeguda i de prestigi per tots aquells que volen redescobrir la ciutat i la Costa Daurada.

Les seccions Mapilife Reus 2019

  • Les 10 millors experiències de la ciutat
  • Millors restaurants de la ciutat i especialitats gastronòmiques
  • Restaurants del món i les millors tapes
  • Comerços de proximitat, serveis útils i centres comercials
  • Locals amb bones vibracions i vida nocturna
  • Les millors experiències de la Costa Daurada

Més guies i més punts que mai

Enguany imprimirem més guies que mai. Volem que el mapa sigui ben visible perquè als carrers i les experiències compartides a la xarxa. Repartirem en més de 100 punts de distribución arreu de la ciutat, com l’oficina de turisme, en tots els hotels, en els 40 taxis, en la cinquantena de llocs seleccionats, a l’aeroport o en punts estratègics, entre d’altres.

Una guia feta aquí i que vol dotar Reus d’un mapa de capital europea. Impantats també a Salou, volem ser presents arreu de la Costa Daurada. Un projecte que és una realitat gràcies a la petita i mitjana empresa local que hi va confiar des del primer dia, així com les grans marques que any rere any s’hi van sumant.

Us animem a seguir @Mapilife a les xarxes socials per estar al dia de les novetats i també per ajudar-nos a fer la selecció d’experiències de les properes guies. Salut i gaudiu de la Mapilife!  

Què estàs cercant?

Categories