És la tardor la millor època per visitar la Costa Daurada?

10 raons que conviden a venir a Salou els mesos de setembre i octubre

Superats els mesos de calor intensa i de passar-nos tot el dia a la platja, arriba una època per gaudir amb tranquil·litat de tots els altres atractius de la zona. De fet, la tardor a la Costa Daurada té un encant especial i ofereix grans avantatges per tots aquells qui ens visiten. Aquestes són les nostres 10 raons:

1. Una segona primavera

La temperatura a la Costa Daurada durant la tardor oscil·la entre els 15 ºC i 25 ºC. Una climatologia suau que permet gaudir de moltes hores de sol i d’uns vespres refrescants i agradables. Un temps ideal per recórrer el Camí de Ronda o passejar per la platja i el passeig.

2. Més econòmic

Superada la temporada alta i de màxima afluència, els preus durant els mesos posteriors a l’estiu són més competitius. Trobem tots els serveis disponibles a més bon preu.

3. Menys ocupació

La quantitat de turistes i visitants durant els mesos de setembre i octubre és més moderada, fet que permet descobrir la Costa Daurada de forma més relaxada i sense aglomeracions.

4. Cel espectacular

Després dels mesos secs i xafogosos de l’estiu, la climatologia és més variable. Aquest fenomen converteix el cel i l’horitzó de la costa en un autèntic espectacle natural.

5. Ofertes comercials

Una bona època per anar de compres i gaudir d’un tracte més personalitzat, ja que totes les botigues continuen obertes i moltes ofereixen promocions de final de temporada.

6. Esdeveniments culturals

Durant aquests mesos de tardor se celebren nombroses festes majors a les principals viles i ciutats, com la Festa al rei Jaume I a Salou, Santa Tecla a Tarragona o la Misericòrdia a Reus. Unes experiències autèntiques amb propostes festives i culturals per a totes les edats.

7. Platges de postal

La temperatura de l’aigua durant la tardor és òptima pel bany gràcies a la calor heretada de l’estiu. A més, l’aigua és més neta i transparent i les platges tenen un ambient més relaxat, fet que permet gaudir de totes les activitats aquàtiques sense aglomeracions.

8. Tardor gastronòmica

Durant aquests mesos els restaurants continuen a ple rendiment però ja no cal preocupar-se per fer la reserva. A més, tenen lloc tota mena de jornades gastronòmiques arreu del territori, com el Rally de Tapes de Salou, la ruta Ganxet Pinxo de Reus o les Jornades del Calamar a Cambrils.

9. Destinació esportiva

El clima agradable i suau d’aquesta època és ideal per a la pràctica esportiva i per gaudir dels moderns equipaments esportius de la ciutat, on destaca el modern camp de gold de Lumine Lakes o els esports de raqueta amb Tennis Salou H2O . A més, culmina la temporada turística un esdeveniment esportiu de primer ordre, com el Rally RACC Catalunya Costa Daurada, que se celebra la segona setmana de novembre.

10. Explorar les muntanyes

La tardor és una de les millors èpoques per descobrir les muntanyes de la Costa Daurada. Les vinyes espectaculars del Priorat, les rutes de senderisme per les muntanyes del Montsant i Prades o els boscos per collir els primers bolets de la temporada són la millor alternativa al turisme de sol i platja que predomina a l’estiu.

Allargar la temporada més enllà de l’estiu va a favor d’una oferta turística més responsable i sostenible. A més, setembre i octubre són mesos perfectes per gaudir de tots els atractius de la zona, com el paisatge, la cultura, la gastronomia o l’esport.

Comparteix si també creus que la tardor és ideal per visitar la Costa Daurada

Què estàs cercant?

Categories