Les grans activitats aquàtiques de Tarragona

Experiències nàutiques des del Port i les platges de la capital

Tarragona és una destinació ideal per als amants de les activitats a mar obert, gràcies a un clima mediterrani i als més de 20 quilòmetres de platges impressionants. 

Des de la guia Mapilife Tarragona destaquem les 6 experiències aquàtiques de referència a la zona. A continuació, una il·lustració, una breu descripció de cadascuna i informació útil per fer realitat la teva próxima aventura.

Centre Subkro

Experiències de busseig i cursos de submarinisme

Un grup de submarinistes a la costa tarragonina, imatge generada per IA

El Centre de Busseig Subkro, situat al Port Tarragona, és el lloc perfecte per als aficionats del submarinisme. Ofereixen una àmplia gamma de cursos i activitats, des del bateig de mar fins a immersions més avançades. Les seves rutes Kosting, que combinen senderisme i snorkel al llarg de la costa de Cap Salou o l’Ametlla de Mar, són molt populars. A més, organitzen les sortides de submarinisme d’una de les experiències més impressionants de la Costa Daurada: el Tuna Tour, que et permet bussejar entre tonyines salvatges a l’Ametlla de Mar. 

TGN Surf School

Gaudeix de les onades mediterrànies

Noia fent surf amb una gran onada.

Per als aficionats del surf, TGN Surf School és una opció ideal i autèntica. Operant des de les platges del Miracle, l’Arrabassada i La Pineda gràcies al seu camió surfista. Aquesta escola ofereix classes i activitats per a tots els nivells, des de principiant fins a avançat. A més del surf, també ofereixen surfskate i la possibilitat de llogar material. Les classes estan disponibles tant per a sessions individuals com per a grups petits i grans.

See the Sea Jet Ski

Excursions per la costa amb moto d'aigua

Dues persones amb una moto d'aigua, una de les activitats aquàtiques de Tarragona. Imatge IA

Descobreix la costa de Tarragona amb les excursions amb motos d’aigua amb See the Sea. No necessites cap llicència per gaudir d’aquesta emocionant activitat. Les excursions et permetran explorar al teu ritme llocs espectaculars com la Badia de Móra, el Castell de Tamarit o el Far de Torredembarra. A partir de 65 euros, ofereixen una moto jet ski per a 1 o 2 persones, i inclou fotos i vídeos gratuïts per recordar l’experiència.

Boat 4 Rent

Navega al teu ritme

Una familia a una barca a motor.

Boat 4 Rent ofereix una experiència única de lloguer d’embarcacions a motor a Tarragona. Una experiència que podem gaudir sense necessitat de llicència ni carnet. Navega per platges com la Waikiki, descobreix badies secretes o gaudeix d’un passeig al capvespre. Amb preus que comencen a 75 euros per una hora i fins a 165 euros per quatre hores, és una activitat perfecta per a grups de 2 a 5 persones, amb gasolina inclosa. 

mAR dE hIELO

Immersions úniques des del Port de Tarragona

Immersions a un vaixell naufragat de Tarragona, una experiència nàutica única.

El Centre de Busseig mAR dEhIELO ofereix emocionants sortides de submarinisme des del Port de Tarragona. Una de les immersions més destacades és a la Dragonera, un vaixell de càrrega de 65 metres d’eslora enfonsat des de 1994. La profunditat màxima és de 24 metres i és accessible només per a bussejadors amb titulació d’Open Water Diver o equivalent. Una aventura submarina única per descobrir la riquesa dels fon marí de la Costa Daurada. 

Wind Surf Tarragona

Banana, caiac i esports nàutics des de la platja

Activitats aquàtiques a les platges de Tarragona

Finalment, Wind Surf Tarragona ofereix una gran oferta de divertides activitats aquàtiques i esports nàutics des de la Platja Llarga, a tocar del Càmping Las Palmeras. Experiències des de caiac fins a banana boat i wingfoil. També ofereixen paddle surf XXL per grups. A més, fan classes i són experts en esports com wakeboard, windsurf, bodyboard i esquí aquàtic, disponibles durant tot l’any en una de les platges més extenses i boniques de la costa tarragonina.

Avís a navegants: Les imatges que acompanyen aquest article han estat creades amb intel·ligència artificial. Tot i que poden capturar la bellesa i l’emoció de les activitats aquàtiques, res no pot igualar l’experiència real. Viure aquestes aventures en persona, especialment a les platges de la Costa Daurada, sempre sorprèn i supera el que crea una computadora, aixi com el que veiem a les xarxes socials.

En aquest sentit, et convidem a gaudir d’una manera autèntica i única de les millors experiències aquàtiques de Tarragona, sense cap espòiler

Des de la guia Mapilife hem recorregut els més de 20 km de platges tarragonines per presentar-vos les principals propostes de la zona. Ho tens tot per explorar des del mar i gaudir d’una de les grans capitals de la mediterrània. No esperis més i capbussa’t a les millors aventures aquàtiques de Tarragona!

COMPARTEIX LES ACTIVITATS AQUÀTIQUES DE TARRAGONA
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email
SEGUEIX LA GUIA MAPILIFE
Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories