La guia d'experiències de la Catalunya Sud

Som d’aquí, creiem en el potencial de la Costa Daurada i volem prestigiar l’oferta turística del territori tot promocionant les experiències més autèntiques i representatives de casa nostra

Per trajectòria, tiratge i implantació, Mapilife és la primera guia de viatge de Salou. L’únic mapa de la capital de la Costa Daurada que selecciona activitats, comerços i restaurants. 

L’any 2022 vam estrenar un mapa inèdit al territori, la primera guia global de la Catalunya Sud amb les 50 millors experiències de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. 

Una de les novetats de la temporada 2023 és Mapilife Reus, un mapa de ciutat inèdit que reuneix les grans experiències, restaurants i comerços de la capital del Baix Camp.

Gràcies a les tres guies, als nous punts de distribució i al creixement web, culminem la temporada 2023 consolidant Mapilife com la primera guia de viatge de la Catalunya Sud. 

Cada temporada repartim desenes de milers de mapes arreu del territori gràcies a una xarxa de prop de 500 punts de distribució. Mapilife és l’única guia feta aquí amb presència a les xarxes socials i amb tot el contingut ampliat i digitalitzat en tres idiomes al web. A més, totes les experiències seleccionades a la guia estan disponibles a l’app Diskover que promou un turisme cultural i de proximitat.

Amics de Mapilife

Creada l’estiu de 2016 a Salou, hem consolidat una guia basada en recomanacions útils tant per viatgers entusiastes. Posant en valor una selecció de les millors experiències culturals, gastronòmiques i lúdiques. Tot sumant amb els projectes locals i les grans marques de territori

Marques turístiques

La guia Mapilife és un material habitual a les oficines d’informació turística de la Catalunya Sud. A més, la nostra guia global destaca les grans destinacions de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Catalunya Sud

Les grans experiències de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre unides a la guia global de Mapilife
2na edició

Mapilife Salou

La guia de viatge amb més tiratge de i primera guia d'experiències de la capital de la Costa Daurada
7ena edició

Mapilife a Reus

Prsentem un mapa inèdit de la ciutat i una completa guia de botigues restaurants i experiències
3era edició