Concepte Mapilife

La guia de viatge i experiències de la Catalunya Sud

Som d’aquí, creiem en el potencial de la Costa Daurada i volem prestigiar l’oferta turística tot promocionant les experiències més autèntiques i representatives de casa nostra

Turista consultant la guia Mapilife.

Mapilife selecciona les destinacions, activitats, restaurants, comerços i productes més representatius de la Catalunya Sud amb la idea d’oferir una experiència autèntica a tots aquells que ens visiten. Tenim guies de paper a les principals capitals turístiques i una guia global que engloba les millors experiències de la Costa Daurada i les Terres.

Per trajectòria, tiratge i implantació, Mapilife és la primera guia de viatge de Salou. L’únic mapa de la capital de la Costa Daurada que selecciona activitats, comerços i restaurants. 

L’any 2022 vam estrenar un mapa inèdit al territori, la primera guia global de la Catalunya Sud amb les 50 millors experiències de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. 

La temporada 2023 es va reeditar la guia Mapilife Reus, un mapa de ciutat inèdit que amb les grans experiències, restaurants i comerços de la capital del Baix Camp.

Gràcies a les tres guies, als nous punts de distribució i al creixement web, culminem la temporada 2023 consolidant Mapilife com la primera guia de viatge de la Catalunya Sud. 

La gran novetat de la temporada 2024 és el mapa de ciutat de Tarragona, capital romana i la gran ciutat de la regió. 

Cada temporada repartim desenes de milers de mapes arreu del territori gràcies a una xarxa de prop de 500 punts de distribució. Mapilife és l’única guia feta aquí amb presència a les xarxes socials i amb tot el contingut ampliat i digitalitzat en tres idiomes al web. A més, totes les experiències seleccionades a la guia estan disponibles a l’app Diskover que promou un turisme cultural i de proximitat.

Amics de Mapilife

Creada l’estiu de 2016 a Salou, hem consolidat una guia basada en recomanacions útils tant per viatgers entusiastes. Posant en valor una selecció de les millors experiències culturals, gastronòmiques i lúdiques. Tot sumant amb els projectes locals i les grans marques de territori

Marques turístiques

La guia Mapilife és un material habitual a les oficines d’informació turística de la Catalunya Sud. A més, la nostra guia global destaca les grans destinacions de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

Les nostres guies

La guia global

Explora les grans experiències de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre
2na edició

La guia de l'estiu

La guia d'experiències i de viatge de Salou, capital de la Costa Daurada
7ena edició

El millor de Reus

Descobreix els millors comerços, restaurants i experiències de la ciutat
3era edició