Visita 5 símbols culturals de Reus a un preu imbatible

Expliquem tots els beneficis de la Polsera de Visit Reus

Descobreix els grans reclams culturals amb la polsera de Visit Reus, que et permet explorar espais emblemàtics de la ciutat al teu ritme i a un preu rebaixat. Per només 20 euros, o fins i tot menys, pots visitar espais com el Gaudí Centre, el complex modernista del Pere Mata o pujar al Campanar de l’església Prioral de Sant Pere.

Turistes amb la polsera de Visit Reus a la plaça Mercadal

A més, pots completar la ruta cultural visitant els museus d’art i d’història de la ciutat. En aquest article expliquem tota la informació actualitzada de la polsera de Visit Reus: tots els epais que es poden visitar, els museus, els preus de les entrades – individuals i amb la promoció-, així com els avantatges, descomptes i on aconseguir la polsera reusenca.

Gaudí Centre

Imatge del Gaudí Centre, exterior i interior.

El Gaudí Centre és el centre d’interpretació dedicat a l’arquitecte Antoni Gaudí, el fill més il·lustre de Reus. Aquí, els visitants poden conèixer la vida i l’obra de Gaudí d’una manera interactiva i participativa. Amb l’ús d’audiovisuals, maquetes interactives, objectes personals i altres recursos didàctics, el centre ofereix una experiència immersiva que revela els secrets d’aquest geni del modernisme català i la seva connexió amb la ciutat. La visita es fa amb una audioguia, que enriqueix encara més l’experiència, permetent als visitants aprofundir en cada detall de l’obra del geni reusenc.

Institut Pere Mata

Institut Pere Mata de Reus, exterior i interior.

Obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, l’Institut Pere Mata és una de les grans obres de l’Art Nouveau europeu. Actualment podem visitar el Pavelló dels Distingits, admirat per la seva riquesa ornamental i per ser un testimoni excepcional de l’arquitectura modernista. La visita guiada amb audioguia t’endinsarà en la història dels pacients de les classes benestants que hi residien, tot explorant els diferents espais plens de detalls fascinantsAquest conjunt arquitectònic es troba a la zona nord de la ciutat, accessible caminant pel passeig de la Boca de la Mina o amb transport públic. I amb la polsera de Visit Reus podràs agafar el Bus 30 que va del centre de Reus al Pere Mata sense cost.

La Prioral

Prioral de Sant Pere de Reus

Tot i que l’entrada a l’església Prioral de Sant Pere és lliure, ja que un lloc de culte en actiu, amb la polsera de Visit Reus la teva visita es convertirà en una experiència fascinant. La polsera et permetrà descobrir tots els detalls i secrets d’aquest espai gràcies a una audioguia. La Prioral de Sant Pere, el cor espiritual de la ciutat, és un testimoni viu de la història de Reus. Explorar l’interior d’aquest gran monument, que data del segle XII i ha sofert diverses modificacions al llarg dels segles, és imprescindible per conèixer il·lustres reusencs i la història local.

El Campanar

Escales del Campanar de Reus i les vistes.

Pujar al cim del Campanar de l’església Prioral de Sant Pere és una experiència única, oberta regularment al públic des de fa pocs anys. Des del punt més alt gaudirem d’unes vistes impressionants de Reus i dels seus entorns de 360 graus. Amb els seus 119 metres d’altura, aquesta torre gòtica és un dels principals símbols de la ciutat. Tot i que l’església es pot visitar cada dia, només es pot pujar al capdamunt del Campanar els caps de setmana i dies festius.

Estació Enològica

Vermut gratis a l'Estació Enològica.

L’edifici modernista de Pere Caselles del passeig Sunyer acull l’Estació Enològica, també coneguda com la “Casa del Vermut i del Vi“. Un centre d’inspiració enoturística que explica perquè Reus és considerada la Capital del Vermut. Un espai on degustar els vermuts locals, vins del territori i l’apreciat oli d’oliva de Siurana. A més, gràcies a la polsera de Visit Reus podràs gaudir d’una degustació del Vermut de Reus gratuïta.

On comprar la polsera cultural de Visit Reus?

La polsera Visit Reus es pot comprar presencialment a l’Oficina d’Informació del Gaudí Centre a la plaça Mercadal o en línia al web ticket.reusturisme.cat

La polsera Visit Reus té una validesa de 6 mesos, temps més que suficient per explorar els cinc espais i museus de la ciutat. Una entrada global que et farà estalviar entre 4 i 6 euros, respecte de les entrades individuals. 

Preus de la polsera de Visit Reus 

  • Tarifa general, adults: 20 euros
  • Majors de 65 anys: 15 euros
  • Carnet Jove: 15 euros
  • Família nombrosa, monoparental o d’acollida: 15 euros
  • Infants de 9 a 14 anys: 12 euros
  • Menors de 9 anys: gratuït

A més de la visita a 5 espais emblemàtics de la ciutat, la polsera de Visit Reus compta amb altres avantatges, com: transport gratuït fins el Pere Matael joc de pistes familiar del Gaudí Centre, visites guiades per conèixer la història del vermut i tast de vermut gratuït a l’Estació Enològica.

Completa la teva experiència cultural amb dos museus gratuïts

El Museu de Reus de la plaça de la Llibertat acull col·leccions d’art i història, amb exposicions permanents com “Ara toca festa!”, que mostra els elements tradicionals de les festes de la ciutat, o “L’elixir daurat”, dedicada a la producció d’oli d’oliva. A més, podràs admirar obres d’art del gòtic, el renaixement i destacats artistes del segle XIX. 

El Museu d’Arqueologia, situat a la Raval de Santa Anna, et convida a un viatge fascinant a través del temps, des del paleolític fins a l’època romana, amb la col·lecció arqueològica més important del sud de Catalunya. A més, no et perdis les seves exposicions temporals i itinerants de diferents temàtiques que es programen al llarg de l’any.

Més enllà dels espais que es poden gaudir amb la polsera tuística, Reus té molts altres al·licients culturals. Destacar la visita a l’interior de la Casa Navàs, joia modernista de la ciutat; passejar pel centre històric tot seguint la Ruta Modernista o la Ruta de Vermut, una activitat que es pot fer per lliure o amb guia local. A més, des de la guia Mapilife seleccionem les experiències lúdiques més emblemàtiques, els grans restaurants i una selecció de botigues del centre de la ciutat. 

Comparteix la polsera de Visit Reus

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email
Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories