Regala gastronomia: les botigues gourmet de Salou

Productes de qualitat a la capital de la Costa Daurada

Nena menjant un gelat a la platja de Salou.

Selecció dels gastro comerços de Salou, establiments especialitzats en productes artesans i de qualitat. L’oferta gastronòmica de la vila, també per comprar i regalar: Assaboreix Salou!

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou

També et poden interessar articles de comerços de Salou, com:

La Ibense

Els gelats i torrons de Salou

Gelateria històrica de Salou, coneguda arreu de la Costa Daurada, que combina l’experiència de cinc generacions amb un compromís constant per la innovació i la màxima qualitat dels productes. Disposa de tres establiments al poble on es pot degustar una gran varietat de gelats artesanals, torrons i pastissos gourmet, així com l’apreciada orxata de xufa seguint la recepta tradicional. Un clàssic de l’estiu a Salou és gaudir d’un gelat de La Ibense mentre es passeja pel passeig Jaume I.

Wild Sweet

Dolços i llaminadures
Dolços de la botiga wild sweet de Salou.

Botiga de llaminadures, dolços, crispetes i caramels de Salou. Disposa d’una tenda a l’avinguda Andorra i una alta Wild Sweet XL a l’avinguda de Carles Buigas. El concepte Candy Shop ambientat amb una temàtica animal i selvàtica, on gaudiràs d’un tracte proper i faràs feliços als més petits de la família. Ofereixen una gran varietat de llaminadures i com a novetat de la temporada tenim els Bubblegum, els clàssics xiclets esfèrics de colors que tants cops hem vist a les pel·lícules!

Wine Palace

La Vinoteca de Salou
Wine Palace Salou

Situat al centre comercial Port Nou trobem la gran botiga Wine Palace: ofereixen la més extensa oferta de vins, licors i caves de tota la Costa Daurada. Un selecció acurada amb totes les DO del territori, així com els beuratges internacionals més apreciats. A més, a ple centre de la ciutat, a la Via Roma, hi ha la Vinoteca Salou on podràs tastar i adquirir el teu vi preferit a l’engròs.

Torrens Vicens

Xocolata i torrons gourmet
Torrons Vicens a Salou

La botiga de la prestigiosa marca Torrons Vicens està situada davant del Mercat de Salou, a la Via Roma. Ofereixen una extensa varietat de torrons, xocolates i especialitats d’elaboració artesana seguint la tradició i la formula original dels Mestres Torronaires d’Agramunt. Destaquen els torrons artesans i tradicions, i com a novetats de la temporada tenim el Torró de Reus, el de Vermut o el Baklava, inspirat en el famós dolç turc.

ARTICLES RELACIONATS

comparteix les botigues gourmet
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email
segueix la guia mapilife

Més Salou

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories