Regala gastronomia: les botigues gourmet de Salou

Productes de qualitat a la capital de la Costa Daurada

Nena menjant un gelat a la platja de Salou.

Selecció dels gastro comerços de Salou, establiments especialitzats en productes artesans i de qualitat. L’oferta gastronòmica de la vila, també per comprar i regalar: Assaboreix Salou!

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou

També et poden interessar articles de comerços de Salou, com:

La Ibense

Els gelats i torrons de Salou

Gelateria històrica de Salou, coneguda arreu de la Costa Daurada, que combina l’experiència de cinc generacions amb un compromís constant per la innovació i la màxima qualitat dels productes. Disposa de tres establiments al poble on es pot degustar una gran varietat de gelats artesanals, torrons i pastissos gourmet, així com l’apreciada orxata de xufa seguint la recepta tradicional. Un clàssic de l’estiu a Salou és gaudir d’un gelat de La Ibense mentre es passeja pel passeig Jaume I.

Wine Palace

La Vinoteca de Salou
Wine Palace Salou

Situat al centre comercial Port Nou trobem la gran botiga Wine Palace: ofereixen la més extensa oferta de vins, licors i caves de tota la Costa Daurada. Un selecció acurada amb totes les DO del territori, així com els beuratges internacionals més apreciats. A més, a ple centre de la ciutat, a la Via Roma, hi ha la Vinoteca Salou on podràs tastar i adquirir el teu vi preferit a l’engròs.

Wild Sweet

Dolços i llaminadures
Dolços de la botiga wild sweet de Salou.

Botiga de llaminadures, dolços, crispetes i caramels de Salou. Disposa d’una tenda a l’avinguda Andorra i una alta Wild Sweet XL a l’avinguda de Carles Buigas. El concepte Candy Shop ambientat amb una temàtica animal i selvàtica, on gaudiràs d’un tracte proper i faràs feliços als més petits de la família. Ofereixen una gran varietat de llaminadures i com a novetat de la temporada tenim els Bubblegum, els clàssics xiclets esfèrics de colors que tants cops hem vist a les pel·lícules!

Torrens Vicens

Xocolata i torrons gourmet
Torrons Vicens a Salou

La botiga de la prestigiosa marca Torrons Vicens està situada davant del Mercat de Salou, a la Via Roma. Ofereixen una extensa varietat de torrons, xocolates i especialitats d’elaboració artesana seguint la tradició i la formula original dels Mestres Torronaires d’Agramunt. Destaquen els torrons artesans i tradicions, i com a novetats de la temporada tenim el Torró de Reus, el de Vermut o el Baklava, inspirat en el famós dolç turc.

ARTICLES RELACIONATS

comparteix les botigues gourmet
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email
segueix la guia mapilife

Més Salou

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories