Les millors paelles de platja de Salou

L’experiència gastronòmica més icònica de la Costa Daurada

Tot i que la gran majoria de bars i restaurants ofereixen arrossos al menú: és important encertar i escollir bé. Per això, us proposem les millors paelles de Salou, tradicionals i de qualitat, situades a diferents platges de la vila.

Gaudiu-les en bona companyia!


Terramar

El restaurant Terramar és una referència de la zona del Port esportiu de Salou i la seva terrassa una de les més concorregudes de tota la vila, situada a pocs metres de la platja de Llevant. La seva especialitat són les paelles, els arrossos i fideuà de peix. Així com mariscades de qualitat a un preu competitiu. A més, també disposen d’una gran oferta de tapes casolanes i plats combinats.

 

Goleta Playa Mero

La qualitat del restaurant La Goleta, a peu de platja. Aquesta guingueta de la platja dels Capellans ofereix una de les millors paelles tradicionals i casolanes de Salou. Sota l’ombra d’un pinar, pots gaudir dels arrossos de peix i marisc amb vistes al mar, així com tapes marineres.  El Chiringuito de La Goleta, conegut com a Playa Mero, és una opció ideal per combinar un dia de platja amb bona gastronomia.

 

La Barca

La referència de cuina marinera del passeig Colom de Salou, a tocar del mirador dels Pilons. La Barca és un restaurant de cuina mediterrània especialitzat en paelles i tapes de peix. La seva amplia terrassa té una excel·lents vistes de la platja de Llevant i de les muntanyes de la Costa Daurada. La cuina de La Barca, oberta tot el dia, també compta amb bones tapes de peix, marisc i tonyina roja.

 

Niko’s Beach

El restaurant del Niko’s Beach de la Platja Llarga és tota una experiència gastronòmica de la guia Mapilife i el que ofereix una ubicació més exclusiva. Aquest espai combina unes vistes excel·lents al mar amb una potent oferta de paelles marineres, fideuàs i arrossos negres, així com tapes i aperitius. A més de la cuina mediterrània, Niko’s compta amb una fresca terrassa i zona chill out per fer copes fins la nit.


DESCARREGA’T GRATIS LA NOVA GUIA MAPILIFE SALOU

Tots els punts de distribució la guia Mapilife Salou


ARTICLES RELACIONATS

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories