Les millors paelles de platja de Salou

L’experiència gastronòmica més icònica de la Costa Daurada

Tot i que la gran majoria de bars i restaurants ofereixen arrossos al menú: és important encertar i escollir bé. Per això, us proposem les millors paelles de Salou, tradicionals i de qualitat, situades a diferents platges de la vila.

Gaudiu-les en bona companyia!


Terramar

El restaurant Terramar és una referència de la zona del Port esportiu de Salou i la seva terrassa una de les més concorregudes de tota la vila, situada a pocs metres de la platja de Llevant. La seva especialitat són les paelles, els arrossos i fideuà de peix. Així com mariscades de qualitat a un preu competitiu. A més, també disposen d’una gran oferta de tapes casolanes i plats combinats.

 

Goleta Playa Mero

La qualitat del restaurant La Goleta, a peu de platja. Aquesta guingueta de la platja dels Capellans ofereix una de les millors paelles tradicionals i casolanes de Salou. Sota l’ombra d’un pinar, pots gaudir dels arrossos de peix i marisc amb vistes al mar, així com tapes marineres.  El Chiringuito de La Goleta, conegut com a Playa Mero, és una opció ideal per combinar un dia de platja amb bona gastronomia.

 

La Barca

La referència de cuina marinera del passeig Colom de Salou, a tocar del mirador dels Pilons. La Barca és un restaurant de cuina mediterrània especialitzat en paelles i tapes de peix. La seva amplia terrassa té una excel·lents vistes de la platja de Llevant i de les muntanyes de la Costa Daurada. La cuina de La Barca, oberta tot el dia, també compta amb bones tapes de peix, marisc i tonyina roja.

 

Niko’s Beach

El restaurant del Niko’s Beach de la Platja Llarga és tota una experiència gastronòmica de la guia Mapilife i el que ofereix una ubicació més exclusiva. Aquest espai combina unes vistes excel·lents al mar amb una potent oferta de paelles marineres, fideuàs i arrossos negres, així com tapes i aperitius. A més de la cuina mediterrània, Niko’s compta amb una fresca terrassa i zona chill out per fer copes fins la nit.


DESCARREGA’T GRATIS LA NOVA GUIA MAPILIFE SALOU

Tots els punts de distribució la guia Mapilife Salou


ARTICLES RELACIONATS

Explora

Categories