Les postes de sol més espectaculars de Salou #SalouSunset

Viu els ‘sunsets’ més màgics de la capital de la Costa Daurada: des de miradors naturals, festives terrasses, des del cel o el mar

Una de les experiències més emblemàtiques i que formaran un record inoblidable de la teva estada a Salou és contemplar els brillants capvespres i les postes de sol

L’enclavament de la vila en un golf natural, els més de 14 quilòmetres de litoral i un horitzó format per les muntanyes de la Costa Daurada fan de Salou un dels millors indrets per contemplar aquesta experiència màgica de l’estiu.

Des de ‘els pilons’

El mirador dels Pilons -situat al final del carrer Colom i de la platja de Llevant- és un indret de referència per contemplar la posta de sol i tot el perfil de la ciutat. Al llarg d’aquest carrer trobem diverses terrasses del grup Blau Boat amb les millors vistes de la ciutat, encarades a la platja i a les muntanyes de la Costa Daurada. Aquestes són les nostres recomanacions:

Bamboo

Terrassa situada just davant del monument dels Pilons, local ideal per contemplar la baixada del sol gràcies a unes vistes panoràmiques de la ciutat. Aquest mític local convida a prendre un còctel premium o unes tapes mediterrànies. Un bar ideal per començar la festa o gaudir d’una vetllada gastronòmica amb les millors vibracions de Salou.

Mur Mur

Situat també al carrer Colom de Salou, aquest restaurant disposa d’una gran terrassa davant del mar. Ideal per veure passar les hores del capvespre amb la millor gastronomia local, ja que tenen cuina oberta tot el dia i ofereixen una gran selecció de begudes, còctels i vins. Un indret perfecte per contemplar el millor sunset de la Costa Daurada.

La Sal

Aquest beach club del carrer Colom, situat a un metre de la platja de Llevant és perfecte per contemplar la posta de sol de la capital de la Costa Daurada. Un restaurant amb carta internacional, tapes i sushi creatiu apreciat pel públic local i pels turistes a parts iguals. L’ambient jove i festiu fa d’aquest local un lloc ideal per festes, celebracions i quedades d’estiu.


Des dels miradors del Camí de Ronda

Durant els capvespres Salou respira un ambient encara més relaxat i màgic, fet que convida a passejar fins la costa per veure com el dia i el sol s’esmuny entre les muntanyes. Destaquem dos miradors naturals del Camí de Ronda, paratges naturals a tocar del mar ideals per veure aquest espectacle del cel.

Mirador Punta del Po-roig: Situat a la meitat del Camí de Ronda, entre la platja dels Capellans i Cala dels Llenguadets. Aquest mirador ofereix unes grans vistes, ideals per fer una fotografia panoràmica de la ciutat i gaudir de la posta de sol en una de les plataformes de fusta que hi ha a l’entorn.

Mirador de la Punta del Cavall: Un dels miradors més espectaculars de Salou, situat al Cap Salou i al tram final del Camí de Ronda. Un indret natural que convida a estirar-se per contemplar el firmament, l’aposta de sol i tot el litoral de la Costa Daurada, ja que els dies amb bona visibilitat es pot divisar el Delta de l’Ebre.


Des del cel

Si voleu gaudir del Sunset més exclusiu des del cel, una opció top és fer-ho des de la terrassa de l’àtic de l’Hotel Olympus de Salou. Una terrassa oberta a tothom i accessible des del carrer amb ascensor. 

Summit Salou

Un indret únic amb vistes de 360 graus de la ciutat on contemplar les postes de sol amb un ambient festiu, exclusiu i relaxat. Destaca la seva piscina de vidre situada a cel obert. Ofereixen servei de bar amb còctels d’autor i restaurant de cuina mediterrània, ideal per celebracions i amb festes temàtiques cada setmana.  Descobreix tota l’oferta d’aquesta terrassa, aquí.

La terrassa del terrat de l’Hotel Olympus és una de les experiències estrella de Mapilife Salou

Des del mar (a l’estiu)

Salou també ofereix activitats per gaudir de la posta del sol des del mar. Una experiència única que quedarà gravada en la vostra memòria.

Sunset tour amb Stand Up Paddle Salou: Cada setmana ofereix la possibilitat de fer sortides amb la tècnica del paddle surf durant la posta de sol. Més informació.

Navegant amb Rent a Boat Salou: Al Port esportiu es poden llogar petites embarcacions sense llicència per a un màxim de cinc persones per fer sortides al mar al vostre ritme. Si llogueu la barca a darrera hora, doncs, podreu contemplar la posta de sol des del mar. Més informació.


DESCARREGA’T GRATIS LA NOVA GUIA MAPILIFE SALOU

Punts de distribució Mapilife Salou

Search

Categories