7 idees per gaudir de les nits i la festa de Salou

Durant l’estiu, la nit de Salou és la més festiva de tota la Costa Daurada

Imatge de Font Lluminosa

Discoteques, terrasses festives, bars musicals i espectacles són les grans propostes de les nits de Salou

Des de la guia Mapilife fem una selecció de propostes per gaudir al màxim de la vida nocturna amb opcions per a tots els públics i totes les ocasions, així com les grans novetats de la temporada. A més, també et poden inspirar altres propostes de la guia com:

Tot seguit, la vida nocturna i idees ben diferents per sortir de festa a Salou, capital festiva de la Costa Daurada.

Salou de noche. Foto de
Salou de nit | Foto artística de @ionuttirca.

Enjoy Salou

discoteca comercial
Enjoy Salou, seleccionat a la guia mapilife

Situat a plena zona de festa de Salou, Enjoy Salou és la discoteca de referència de la vila i una de les més populars de tota la Costa Daurada. Local disposa d’una gran sala de ball, terrassa i zona VIP que cal reservar via Whatsapp al 635 141 679. Destaquen les actuacions de gogos y camarers, tot pensat per gaudir de nits úniques, desenfadades i divertides.

City Hall Salou

club elegant i exclusiu
City Hall Salou, club de Salou seleccionat a la guia Mapilife.

Elegant discoteca de Salou i un club de referència de les nits de la Costa Daurada. Destaquen les seves festes temàtiques amb interessants propostes cada dia de la setmana. Disposen d’una amplia sala de ball, terrassa climatitzada i zona VIP. Un local exclusiu i màgic, on gaudir de la música del moment, assaborir bons cocktails i shishas o viure actuacions en directe.

The Victoria Pub

PUB IRLANDÉS i KARAOKE
The Victoria Pub

Històric pub irlandès de Salou, conegut per les seves nits de karaoke, actuacions i música en directe. Un local climatitzat, confortable i pensat per la diversió i el bon ambient. Disposen d’una gran varietat de cerveses i còctels. Un equip amable i entregat són una de les claus de l’èxit d’un dels pubs festius més autèntics de la Costa Daurada.

Chaplins Salou

Cabaret I còctels
Chaplins Salou

La casa de l’entreteniment en directe a Salou, cada nit espectacles únics per a grans i petits. Comedia, musicals, màgia i música en directe. Cdaa vespre les nits arrenquen amb fantàstics espectacles per a nens i després nits de cabaret amb performances sorprenents fins la matinada. Un local de referència a Salou amb el segell de qualitat dels espectacles de ‘House Of Illusion’.

Zeppelin Salou

el temple del rock
Zeppiling música en via a Salou.

Mític bar musical de Salou, una referència de rock a la Costa Daurada des de 1977. Destaquen per les seves actuacions de música en directe, concerts i Dj’s locals. Un bar on sonen els clàssics del rock nacional i internacional. A més, tenen una terrassa a peu de carrer, jocs com futbolín i fan nits de karaoke. Un ambient autèntic amb festa i bona música fins la matinada. 

Cuban Blue

cocteleria CUBANA
Cuban Blue Salou

Cuban Blue és la gran novetat dels capvespres i les nits a la zona del poble de Salou. Situat al primer pis del restaurant de fusió cubana i mediterrània El Morro de Salou. Ofereixen actuacions musicals en directe i còctels d’autor amb els millors sabors del Càrib i producte de qualitat. Un local completament reformat, comfortable i festiu per gaudir de les nits a bon ritme. 

Summit Salou

TERRASSA a cel obert
Roof top terrassa Summit

Oberta tot el dia, la terrassa del cel del àtic de l’Hotel Olympus Palace ofereix festes temàtiques cada setmana amb DJ’S, actuacions en directe i molta música. Summit Salou és una terrassa ideal per refrescar-se en una piscina de vidre, veure el Sunset de Salou i gaudir de bona gastronomia en un ambient festiu.

comparteix la vida nocturna de salou
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email
segueix la guia mapilife

Descobreix totes les seccions de la guia Mapilife Salou

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories