8 plans per gaudir de les nits i la festa de Salou

Durant l’estiu, la nit de Salou és la més festiva de tota la Costa Daurada

Discoteques, terrasses festives, bars musicals i espectacles són les propostes de les nits de Salou. Tot seguit, la vida nocturna i plans per sortir de festa per a tots els públics, locals i clubs on gaudeixen públic local i viatgers


 

Enjoy Salou

Situat a plena zona de festa de Salou, Enjoy Salou és la discoteca de referència de la vila i una de les més populars de tota la Costa Daurada. Local disposa d’una gran sala de ball, terrassa i zona VIP. Destaquen les actuacions de gogos y camareros, tot pensat per gaudir de nits úniques, desenfadades i divertides.

 

City Hall Salou

Elegant discoteca de Salou i un club de referència de les nits de la Costa Daurada. Destaquen les seves festes temàtiques amb interessants propostes cada dia de la setmana. Disposen d’una amplia sala de ball, terrassa climatitzada i zona VIP. Un local exclusiu i màgic, on gaudir de la música del moment, assaborir bons cocktails i shishas o viure actuacions en directe.

 

Shot’s

Gran terrassa festiva al centre de la vida nocturna de Salou, el millor punt de trobada per començar la festa. Disposen de pantalla gegant, futbolín i altres jocs. Destaquen les shishes premium i per la gran varietat de begudes i còctels d’estiu, així com taules de xupitos. Un local pensat per la diversió i trobar el bon ambient.

 

The Victoria Pub

Històric pub irlandès de Salou, conegut per les seves nits de karaoke, actuacions i música en directe. Un local climatitzat, confortable i pensat per la diversió i el bon ambient. Disposen d’una gran varietat de cerveses i còctels. Un equip amable i entregat són una de les claus de l’èxit d’un dels pubs festius més autèntics de la Costa Daurada.

 

Chaplins Salou

La casa de l’entreteniment en directe a Salou, cada nit espectacles únics per a grans i petits. Comedia, musicals, màgia i música en directe. Cdaa vespre les nits arrenquen amb fantàstics espectacles per a nens i després nits de cabaret amb performances sorprenents fins la matinada. Un local de referència a Salou amb el segell de qualitat dels espectacles de ‘House Of Illusion’.


 

Bonus Track: Preparty!

Per completar la selecció festiva de Salou de la guia Mapilife, us proposem tres idees on començar la festa i preparar-nos per una nit llegendària.

La Azotea

La Azotea, una terrassa en un terrat situada a tocar de la Platja dels Capellans, ideal per agafar forces per anar de festa. Un gastro-bar amb la cuina oberta tot el dia, ofereixen pizzes, burgers, paelles i gran varietat de tapes. Destaquen les seves promocions de cervesa i els còctels. Una terrassa ideal per començar la festa i gaudir de les nits d’estiu de Salou. Més sobre La Azotea, aquí.

Salou Sunset

Per a festes i celebracions, un lloc ideal per contemplar l’espectacular Sunset de Salou i sopar amb bon ambient són els restaurants del Grup Blauboat Salou, que combinen gastronomia local i internacional amb unes de les millors terrasses festives de Salou, com són les de Bamboo, Mur Mur i La Salou, situats al carrer Colom de Salou, davant del monument ‘Els Pilons’. Més sobre les terrasses per veure el Salou Sunsets, aquí.

Summit Salou

Oberta tot el dia, la terrassa del cel del àtic de l’Hotel Olympus ofereix festes temàtiques cada setmana amb DJ’S, actuacions en directe i molta música. Summit Salou és una terrassa ideal per refrescar-se en una piscina de vidre, veure el salou sunset, gaudir de bona gastronomia i anar de festa. Més sobre Summit Salou, aquí. 


ARTICLES RELACIONATS

Search

Categories