Les activitats aquàtiques de les platges de Salou

Salou és la capital de les ‘water activities’ de la Costa Daurada

Activitats aquàtiques de les platges de Salou.

Les nou platges i cales de la vila, un port natural únic i la panoràmica de les muntanyes de la Costa Daurada a l’horitzó fan de Salou un indret privilegiat per a la pràctica d’activitats aquàtiques

Des de les platges de Salou podem gaudir d’una gran varietat d’activitats aquàtiques. Des de vols en parapent fins a emocionants excursions amb motos d’aigua, lloguer d’embarcacions i inflables com la banana, a més de paddle surf i pesca esportiva, hi ha opcions per a tothom.

A continuació, les grans experiències sobre l’aigua de Salou. Consulta horaris, tarifes i altres activitats disponibles de cada empresa a més informació.  

Activitats aquàtiques a les platges de Salou

Reprisse Motomar

Vol amb parapent

Una de les grans activitats aquàtiques de Salou són els vols amb parapent amb Reprisse Motomar.  Tenen més de 30 anys d’experiència organitzant activitats segures i divertides per a petits i grans. Vola com un ocell per sobre la costa i gaudeix d’una vista única de Salou i de la Costa Daurada. Una activitat que has de fer, com a mínim, una vegada a la vida. Consulta els preus dels vols amb parasiling d’aquesta temporada i tota la seva oferta d’activitats nàutiques.

Jet Ski Tours

Motos d'aigua

Excursions i lloguer de motos d’aigua amb Jet Ski Tours. Gaudeix del millor dia de les teves vacances amb les excursions a mar obert per a grups de fins a 16 persones des dels ports de Cambrils i Salou. Sent l’adrenalina i la llibertat d’explorar la costa amb els amics i amb el suport d’un guia experimentat, que us ensenyarà els racons més bonics de la Costa Daurada. Condueix una moto d’aigua sense llicència i explora el Cap de Salou, Cambrils o la més enllà. Més informació, tarifes i reserva online:

Salou Rent a Boat

Lloguer d'embarcacions

Experiència exclusiva per gaudir de la costa al teu ritme, com un capità. Lloga una embarcació amb o sense llicència i navega per la Costa Daurada amb la família o els amics. Embarcacions per un màxim de 4 i 5 persones. Sortides des del Club Nàutic de Salou o des del port de Cambrils. Consulta les tarifes de la temporada i les ofertes promocionals a més informació

Water Action

Activitats aquàtiques

Esports nàutics i activitats aquàtiques amb Water Action. Situats just davant de l’escultura de Jaume I, al centre de la platja de Llevant. Compten amb una bona selecció d’activitats aquàtiques per a grups, així com per a la pràctica esportiva. Destaquen el banana boat i altres inflables de grans dimensions com el Twister, ideal per passar una bona estona amb els amics o la família. També disposen el material per practicar jet ski, el wakebord o water-ski. 

Creuers Costa Daurada

Creuers nàutics

Des dels ports de Salou i Cambrils podreu gaudir d’uns creuers nàutics relaxats i exclusius. Gaudeix de les rutes diàries per la costa amb Creuers Costa Daurada, que compta amb una flota de diferents vaixells. Una experiència que combina diversió, gastronomia i relax a mar obert per a tota la família. Tenen dos punts d’informació i reserves a Salou, a l’Espigó del Moll i a la Font Llumninosa. D’altra banda, cada dia un dels seus ferris connecta cinc vegades Salou i Cambrils per mar.  

Stand Up Salou

Paddle Surf

Explora Salou des del mar, camina sobre l’aigua i aprèn la tècnica del paddle surf amb Stand Up Salou. Una activitat d’aigua per a totes les edats i que es pot aprendre en pocs minuts. A més, ofereixen classes, lloguer de material i activitats originals com paddle yoga o una ruta durant l’aposta de sol. 

Cap Salou Fishing

Pesca esportiva

Cap Salou Fishing organitza sortides per pescar des del Port Nàutic de Salou, així com per rutes arreu del litoral de la Costa Daurada. Navega amb un modern vaixell i surt a pescar amb la família i els amics, aquesta companyia organitza diferents experiències per a grups petits per explorar les coves i gaudir de la pesca esportiva mar endins amb un guia experimentat i tot l’equipament necessari. Descobreix les experiències de Cap Salou Fishing.

Decathlon

Lloguer de material

Per acabar la selecció, destaquem el servei de lloguer per a la pràctica d’activitats aquàtiques de Decathlon Vila-seca. Disposen de material per realitzar paddle surf, surf i caiac, entre d’altres esports. Una manera ideal de gaudir dels esports d’aigua més populars amb poca inversió i només pagar pel seu ús, ja que el material es pot llogar per dies o setmanes. Consulta els preus a més informació.
COMPARTEIX LES ACTIVITATS AQUÀTIQUES DE SALOU
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email
SEGUEIX LA GUIA MAPILIFE
Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories