El Molí Fonts de Reus obre botiga online amb l’Oli del Raig com a gran reclam

L’apreciat oli de primera premsada de la collita d’enguany ja està disponible a l’agrobotiga de Reus i en línia amb enviaments arreu del país

L’històric Molí d’Oli Ramon Fonts de Reus produeix un dels millors oli d’oliva de la Costa Daurada. Un producte de màxima qualitat elaborat a base d’olives arbequines procedents d’oliveres del Baix Camp

 

L’Oli del Raig és l’ingredient estrella de la cuina mediterrània. Un oli d’oliva prèmium que cal consumir-lo en cru, ja sigui a les amanides, verdures saltejades, a la carn o el peix a la planxa, així com per sucar-hi pa cada dia. Un producte que ho té tot: és de proximitat, saludable i de qualitat contrastada.

Visita la nova botiga online del Molí Fonts de Reus

Situat al passeig Nord de Reus, aquest molí familiar de tres generacions treballa amb les seves oliveres i amb els colliters locals, seleccionant només olives arbequines i apostant per una extracció en fred que obté un oli dens de color verd intens. Un procés tradicional que conserva totes les propietats saludables i tota la potència gastronòmica durant tot l’any.

nova botiga del Molí Fonts

La botiga online del Molí Fonts és la gran novetat de la temporada. Ofereixen garrafes i ampolles dels seus olis a un preu molt competitiu tenint en compte la qualitat i l’elaboració tradicional. Realitzen lliuraments gratuïts a Reus i enviaments arreu de la península i més enllà. Una vegada feta la comanda a través del seu web sereu contactats per fer el pagament amb Bizum, transferència o efectiu i en menys de 48 hores rebreu la comanda a casa.

Preus Oli del Raig Collita 2022

  • Garrafa de 5 litres d’oli nou sense filtrar: 29 euros
  • Ampolla de 2 litres d’oli nou sense filtrar: 12.40 euros
  • Ampolla d’un litre d’oli nou sense filtrar: 6.20 euros

Consulta tots els productes i preus

Tot i que l’Oli del Raig és el gran reclam, a la botiga online hi trobareu altres productes de la collita d’enguany, com l’oli d’oliva verge extra filtrat, fruits secs, mel, fesols, vinagre de vi i altres productes naturals, com sabons artesans. Per acabar, recordeu que podeu continuar comprant presencialment a la seva Agrobotiga de la Riera Miró 9 de Reus. Un petit establiment obert totes les tardes de dilluns a divendres de 18 a 20 hores.

 

Procés d’elaboració de l’Oli del Raig al Molí Fonts de Reus de la gran collita del 2021. 


 

Search

Categories