Les millors ‘escape room’ de la Costa Daurada

Guia per als entusiastes dels jocs d’enginy i lògica en equip

Guia de les escape Room de la Costa Daurada
Jocs i escape rooms que sols existeixen a la Costa Daurada

Les escape rooms són experiències immersives que estan triomfant arreu del món. Una manera fantàstica de passar una bona estona amb els amics i la família. A la Costa Daurada cada dia atrauen més adeptes i tenim propostes en diferents escenaris i per a tots els públics..

Tot seguit, una selecció de les escapes més populars de Tarragona, Reus, Salou i arreu de la Costa Daurada. Així com jocs originals i en grup que es fan a l’aire lliure, a la platja o, fins i tot, sota el mar. Activitats familiars i autèntiques que sols existeixen aquí.

Escape Rooms

Get Unreal VR

TARRAGONA

Escape Room de Tarragona

Per començar, viatgem a mons de fantasia plens d’aventura i diversió sense sortir del centre de Tarragona. Get Unreal és la primera sala de realitat virtual de la Costa Daurada. Compta amb 12 modalitats de jocs i escape rooms de realitat virtual que es poden fer individualment, en parella o en grups de fins a 8 persones.

In & Out Salou

SALOU

Escape Room de Salou

Situada al centre de Salou, trobem In & Out Escape Room, un espai que acull dos jocs d’estratègia i lògica: El Bunker secret i Síndrome d’Estocolm. Sales decorades per submergir-te en aquesta experiència i amb l’objectiu d’anar superant proves i habitacions per acabar el recorregut abans que acabi el temps límit de 60 minuts.

Enigmatik Games

REUS

Escape Room de Reus

La primera escape room de Reus i una pionera a la Costa Daurada. Enigmatik Games compta amb dues sales de joc: CSI Costa Dorada, on cal investigar un crim, i El Golpe, on cal perpetrà un robatori d’una obra d’art de gran valor. Unes proves cal fer-les en equip i resoldre-les en menys d’una hora.

Moros a la Costa!

ESCAPE PORTÀTIL

Escape Rooms de la Costa Daurada.

Un joc que es pot realitzar en qualsevol platja o en l’escenari que vulguis. La primera escape portàtil i a l’aire lliure de la Costa Daurada. Per començar el joc, cal obrir un baül que conté pistes i objectes per sobreviure a un imminent atac pirata. Per això, el joc d’equip té una durada d’entre 45 a 60 minuts. Una de les propostes de turisme actiu, adreçada a famílies i grups d’amics, organitzada per El Brogit EcoTours.

Posidònia Escape

L'AMETLLA DE MAR

Plancton diving logo

Una altra escape única i a l’aire lliure és la que organitza Plàncton Diving a les platges de L’Ametlla de Mar. Hi ha tres modalitats de joc, adaptades al nivell dels participants i a les condicions del mar: es pot fer sota l’aigua bussejant o amb snorkel, o des de la platja sense tocar l’aigua. L’objectiu de la prova és descobrir quines amenaces té la posidònia i el repte consisteix en alliberar aquesta alga que és tot un tresor del mediterrani. Una activitat de caire divulgatiu creada per oceanògrafs i biòlegs d’aquest centre de busseig.

Gimcana Jaume I

SALOU

Gimcana de Jaume I a Salou.

Una gimcana digital per conèixer la figura del rei Jaume I el Conquistador tot caminant per Salou. Un joc històric i cultural que té com a escenari el passeig Jaume I. Per començar, l’usuari o l’equip han d’escanejar un codi QR que hi ha a la Plaça Francesc Germà, al costat de la Font Lluminosa. A partir d’aquí cal resoldre 8 enigmes situats en diferents punts d’interès de Salou. Tot plegat en un recorregut de 1,4 km i una durada d’uns 60 minuts.

Mont-roig Enigmàtic

MONT-ROIG DEL CAMP

Mont-roig Enigmatik, joc familiar

Un joc familiar per descobrir el centre històric de Mont-roig de forma lúdica, divertida i completament gratuïta. Només cal tenir un mòbil amb GPS i connexió a Internet per jugar-hi. Aquest joc comença a la plaça Joan Miró i és apte per a tots els públics. El joc, disponible tot l’any, consta de 8 enigmes que ens fan explorar els grans atractius del municipi. Una activitat que té una durada aproximada d’uns 90 minuts. 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Segueix-nos

Search

Categories