Els millors restaurants de la Costa Daurada

Les propostes de cuina d’autor més potents de la guia Mapilife

Tall de Tonyina del restaurant Quatre Molins, l'estrella Michelin de les Muntanyes de la Costa Daurada.

TOP 6 de restaurants amb la millor cuina d’autor de la Costa Daurada, seleccionats a la guia ‘Mapilife Catalunya Sud’

Aquests són alguns dels restaurants més emblemàtics de la Costa Daurada, tots ells recomanats a la guia Mapilife. Premiats i elogiats, guardonats per les guies més prestigioses, referents als seus municipis i reconeguts pel públic local. Restaurants que alimenten el cos i l’ànima, ideals per celebrar un dia especial o per assaborir la millor cuina de casa nostra. Repassem les cares visibles dels restaurants, les novetats i les especialiats de la carta i el preu dels diferents menús de degustació.

Quatre Molins

L’Estrella Michelin de les muntanyes

El restaurant amb estrella Michelin de les muntanyes de la Costa Daurada. Qui lidera el Quatre Molins és el jove, experimentat i guardonat Rafael Muria, el xef revelació de la Catalunya sud. La seva proposta combina receptes creatives amb una tècnica elegant i delicada; productes exclusius i de la terra, com la tonyina roja Balfegó, mel del Perelló, la tòfona negra de Prades i el prestigiós vi del Priorat. Un autèntic luxe gaudir d’un restaurant d’alta cuina coronant les muntanyes del Montsant.

Deliranto

L’Estrella gastronòmica de Salou

Deliranto ha consolidat Salou com una de les grans destinacions gastronòmiques de la Costa Daurada. Guardonat amb una estrella per la prestigiosa guia Michelin des de 2019 i present a la guia Repsol des de 2021. El restaurant més personal, creatiu i experimental del xef Pep Moreno. Tot un espectable gastronòmic amb tocs delirants i alucinants, per gaudir com a nens petits. Una de les novetats de la temporada és el menú degustació “taula del xef”.

Ferran Cerro

La millor cuina d’autor de Reus

La referència de la cuina d’avantguarda i d’autor a Reus. Sol de la guia Repsol des de 2020 a la Costa Daurada i restaurant revelació de la guia Gourmand. Després d’una trajectòria a grans restaurants del món, el xef Ferran Cerro s’ha establert a la seva ciutat natal amb segell propi. La cuina del Cerro és una fusió de gustos, colors i textures; els millors productes de mercat, una tècnica depurada i potents sabors. Els plats com l’steak tartar o l’arròs de gamba són marca de la casa, així com les especialitats de carn i peix. I per acabar la festa, taula de postres casolanes.

L'Alkimista

Fusió i creativitat a Reus

El restaurant L’Alkimista, liderat pel xef Pola Handy William, és la referència de la cuina creativa i innovadora a Reus. Una proposta una cuina de fusió amb tècniques delicades, una plats que expliquen una experiència gastronòmica única. Els seus menús degustació, d’entre 2:30 i 3 hores de durada, transporten els comensals a un viatge culinari inoblidable, combinant sabors del món amb els millors productes de mercat.

Arcs Restaurant

Cuina catalana d’autor a Tarragona

La referència gastronòmica de cuina catalana d’autor de la Part Alta de Tarragona. Restaurant ubicat en un edifici històric que conserva 8 arcades gòtiques del segle XIV. Carlos Llobet Mallafré és el gerent i cuiner del restaurant Arcs, un establiment emblemàtic de Tarragona. La cuina és una fusió de tradició i innovació que es reflecteix en els seus plats ben pensats i presentats. Ofereixen menú executiu pels dies feiners, carta i diversos menús de degustació.

Sanromà

Homenatge a la cuina catalana

Situats a Castellvell – a pocs quilòmetres de Reus-, el restaurant Sanromà fa un homenatge a la cuina catalana. Avalats per una trajectòria de més de 30 anys, l’Agustí i la Rosa han agafat el relleu generacional, actualitzant les elaboracions tot incorporant pinzellades de creativitat i conservant el segell propi. Una cuina inspirada en les receptes tradicionals, feta amb verdures i herbes aromàtiques de temporada i procedents del seu hort; i producte de primera de qualitat, com carn, peix i marisc del territori. Tot en un espai relaxat i modern.

Recomanem consultar disponibilitat

En la majoria d’aquests restaurants de la Costa Daurada i les muntanyes cal reservar amb antelació a través del seu lloc web o trucant. Les cartes i els menús de degustació se solen renovar en cada època de l’any, adaptant-se al producte de temporada i a les noves creacions.

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories