Tot el transport de Salou

Les empreses de lloguer de vehicles i el transport públic de Salou

Descobreix Salou i la Costa Daurada amb el transport o el vehicle que millor s’adapti a les teves necessitats

Els principals transports públics que trobem a Salou són els taxis, busos i tren, així com el trenet urbà de Salou. Ben a prop, també hi ha connexió internacional amb l’Aeroport de Reus. A més, et pots moure per la vila i més enllà de moltes maneres, llogant una bicicleta, una moto o un cotxe.


Taxis de Salou

Els taxis de Salou, operatius les 24 hores, ofereixen tot tipus de serveis. Presents en 9 parades arreu de la ciutat. Compten amb una flota de 50 vehicles de 4 a 7 places. Disposen de vehicles adaptats per persones de mobilitat reduïda, pagament amb targeta de crèdit i visa, així com excursions i rutes personalitzades.

  • Principals parades de Taxi de Salou: Plaça Bonet, Font Lluminosa, Av. Carles Buigas, Plaça Europa, Cap Salou i Port Aventura.

977 38 50 50  /  saloutaxi.es /  Més informació i preus 

 

Excellence Rent

LLOGUER DE COTXES: Companyia especialitzada en lloguer de tot tipus de vehicles, mitjà de transport ideal per recórrer i explorar la Costa Daurada. Ofereixen servei de lloguer amb totes les garanties i compten amb una gran varietat de vehicles, des dels petits i econòmics smart cars a cotxes esportius de gama alta o de gran capacitat. Ofereixen entrega de cotxe a domicili o hotel.

  • Obert cada dia: de 9 a 21h
  • Adreça: Plaça Europa, 11 / Carrer Major, 3; a Salou.

excellencerent.com  977 353 325  /  Whatsapp: 640 519 980

 

Drac Beach Rent

LLOGUER DE MOBILITAT:  Empresa líder a la Costa Daurada de lloguer de vehicles de mobilitat urbana, com bicicletes, bicis elèctriques, patinets elèctrics, motos de diversa cilindrada o tota mena de vehicles per persones amb mobilitat reduïda o accessosiris per transportar nens petits. A Salou els trobareu a plaça Europa i al Cap de Salou, tot i que també tenen presència a Cambrils i Vilafortuny.

Més informació dracbeach.com  /   977 352 424

 

Trenet turístic

Una de les millors maneres d’explorar la vila és amb el tradicional trenet turístic de Salou, que ofereix un recorregut circular amb parades als principals punts d’interès de la vila. La freqüència de busos és cada 40 minuts. Ofereixen preus especials per famílies, nens i persones jubilades. El bitllet amb parades il·limitades és de 6 euros. Els nens menors de 3 anys, pugen gratis al trenent. Aquest transport incorpora audioguia amb 5 idiomes i són vehicles adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

  • Principals parades:  Plaça Europa, Plaça Venus, Port, Jaume I i Parc de Salou.
  • Preu: 6 euros adults / 4 euros nens i jubilats.
  • Més informació i horaris: Visit Salou

 

Zeus Limusinas

LLOGUER DE LIMUSINES: Com una experiència de transport exclusiva us proposem una empresa que ofereix servei de xòfer i passeig amb limusina. Cobreixen les principals poblacions de la Costa Daurada: Tarragona, Salou, Cambrils i Reus, i us proposen un recorregut personalitzat i adaptat a les vostres activitats.

limusinaszeus.com  /  693 325 153


Transport públic

BUSOS PLANA: Empresa que uneix amb autocar les principals poblacions de la Costa Daurada. Des de Salou et pots desplaçar a Reus, Vila-seca, La Pineda, Tarragona, Altafulla, Torredembarra, així com zones de l’interior com Alt Camp, Baix Camp o Priorat. També fan rutes diàries a Barcelona i a l’Aeroport de Barcelona. Consulta trajectes i horaris, aquí.

TRENS: Desapareguda la línia de trens que connectava les principals poblacions de la Costa Daurada, ara la única parada de Salou és la de PortAventura, que connecta amb Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Vilanova i Barcelona. Consulta totes les connexions, horaris i preus, aquí.

AVE: Tren d’alta velocitat que uneix les principals capitals de l’Estat. Des de Madrid aquest transport fa parada al Camp de Tarragona i continua fins a Barcelona. Per a més informació, aquí.

AEROPORT DE REUS: A pocs minuts de Salou hi ha l’Aeroport de Reus que connecta durant l’estiu la Costa Daurada amb diverses ciutats europees. Per informació dels vols i el desplaçament a l’aeroport, aquí.


ARTICLES RELACIONATS

Search

Categories