Com moure’s per Salou i la Costa Daurada

Tota la informació sobre mobilitat, empreses de lloguer i transport públic

Salou, la capital de la Costa Daurada, et convida a explorar les seves meravelles amb el transport que millor s’adapti a les teves necessitats. Des de la comidad dels taxis fins a la llibertat dels cotxes de lloguer o dels vehicles de mobilitat urbana. Fins i tot, es pot fer un tour pels punts més emblemàtics de la vila amb el trenet turístic. A més, t’expliquem tot el transport públic per moure’t per la Costa Daurada i més enllà.

Drac Beach

Bicis, motos i mobilitat
Passejada amb bicicleta a Salou, servei de llloguer de Drac Beach

Empresa de lloguer i transport urbà líder a la Costa Daurada, operant des de Salou, Cap Salou, Vilafortuny i Cambrils. Drac Beach Rent ofereix una àmplia gamma de vehicles de mobilitat urbana. Des de bicicletes fins a patinets elèctrics, així com motos escúter i modernes bicicletes elèctriques de ciutat i de muntanya. També tenen vehicles i accessoris per a famílies, nens i nadons i vehicles de mobilitat per a persones amb mobilitat reduïda. Consulta els seus punts, les seves tarifes i les novetats de la temporada, aquí

Excellence Rent

Lloguer de cotxes a Salou
Excellence Rent, empresa de lloguer de cotxes de Salou.

Si prefereixes la llibertat d’explorar la Costa Daurada amb el teu propi cotxe, Excellence Rent a Car és la millor opció. Des de cotxes econòmics fins a cotxes esportius de gama alta, a tarvés del seu web podràs triar el vehicle que millor s’ajusti a les teves preferències. Ofereixen servei de lliurament a domicili o hotel. Empresa de lloguer de cotxes de referència a la ciutat amb una oficina oberta al públic a tocar de la plaça Europa de Salou.

Taxis Salou

Servei 24 hores
Salou Taxi, distribuidor de la guia mapilife Salou.

Els Taxis de Salou són la manera més còmode per moure’s per la ciutat i els seus voltants. Compten amb una flota de 50 vehicles distribuïts en 9 parades. Ofereixen un servei professional les 24 hores del dia i tots els dies de l’any. Disposen de vehicles adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i altres necessitats. Les principals parades es troben estratègicament ubicades arreu de la vila: Plaça Bonet, Font Lluminosa, Plaça Europa o el PortAventura, entre d’altres. Consulta les parades, tarifes i novetats de la temporada, aquí. 

Tren Turístic

Explora Salou amb el trenet
Parella passejant pel passeig amb el trenent de Salou darrera.

Descobreix Salou amb el Tren Turístic, també conegut com el trenet, una experiència que et transportarà a la història i els punts d’interès de la ciutat. Amb un recorregut circular, podràs explorar l’encant del Monument al Rei Jaume I, les Fonts Ornamentals, la Capitania, els Xalets Modernistes i el Monument al Pescador, entre altres llocs destacats.

Un recorregut de punta a punta de la vila, vorejant el litoral i fins al Cap de Salou. Acompanyat d’una àudioguia, disponible en cinc idiomes – català, castellà, anglès, francès i rus -. Una narració adaptada a tots els visitants, grans i petits. A més, amb rampes adaptades, garanteix un accés fàcil i còmode per a aquelles persones amb mobilitat reduïda. Una manera enriquidora i relaxant de conèixer els espas més emblemàtics de Salou.

Transport públic de salou

Per aquells que prefereixen una opció més econòmica i sostenible o volen explorar més enllà de Salou, hi ha diverses opcions de transport públic operatives des de la capital de la Costa Daurada:

BUSOS PLANA
Empresa d’autocars líder a la Costa Daurada, connectant les principals poblacions de l’entorn de Salou, com Cambrils, Reus i Tarragona. A més, ofereixen connecció amb bus arreu de la província amb una tarifes econòmiques. També fan transfer a l’Aeroport de Reus i el Aeroport de Barcelona.
TRENS RENFE

La parada de tren de Salou és Salou-PortAventura, situada a tocar del Parc i en direcció a Vila-seca. Aquesta parada connecta Salou amb altres destinacions com Tarragona, Altafulla i Barcelona.

TGV-AVE

Si vols aventurar-te o vens de més lluny, l’AVE et connecta amb les principals capitals de l’Estat: l’estació del Camp de Tarragona connecta amb Barcelona, Lleida, Saragossa i Madrid, entra d’altres ciutats. 

AEROPORT DE REUS

Aeroport amb connexions internacionals d’abril a novembre, que esdevé una gran porta d’entrada a tots els viatgers que visiten la Costa Daurada. Disposa d’aparcament, empreses de lloguer de cotxes, parada dels Taxis i dels busos urbans de Reus i busos Plana que connecten amb Salou i les principals poblacions de la Costa Daurada.

Amb una combinació de transports privats i públics, Salou i la Costa Daurada s’obren a tu perquè gaudeixis d’una experiència inoblidable. Que comenci l’aventura!

ARTICLES RELACIONATS

comparteix el transport de salou
WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email
segueix la guia mapilife

Més Salou

Costa Daurada

Catalunya Sud

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories