Serveis útils de Reus

Tot el que necessites, al teu abast

Imatge aèria del Campanar de Reus

Guia dels serveis locals de la ciutat, establiments professionals i qualitat, operatius durant tot l’any a la capital del Baix Camp

Durant la teva estada a la capital del Baix Camp, Reus ofereix una completa oferta de serveis útils per a cobrir totes les teves necessitats. Ja siguis un visitant o local, trobaràs una gran varietat de serveis, des de lloguer de cotxes a reparació de mòbils, així com serveis de bellesa i salut o comerços especialitzats que et facilitaran la vida a la ciutat. 

Des de Mapilife seleccionem els serveis més representatius, un de cada sector, presents a la guia Mapilife Reus:

articles relacionats

RentalK50

LLOGUER DE COTXES
Rental K50, empresa de lloguer de cotxes de Reus.

Companyia de lloguer de cotxes i furgonetes. Servei fiable i professional que et permetrà disposar del teu propi transport. Fan l’entrega del vehicle en diferents punts de la Costa Daurada: Reus, Aeroport de Reus, Salou i Estació AVE del Camp de Tarragona. Compten amb una àmplia i moderna flota de vehicles. El procés de reserva es fa en línia i ofereixen atenció i suport en tot el procés. 

La Creu Blanca

CENTRE ÒPTIC
La Creu Blanca, òptica de Reus.

La Creu Blanca és una referència de la salut visual amb dues òptiques al centre de la ciutat. Comptem amb un equip d’experts i una àmplia gamma de serveis: visió infantil, lents de contacte, ulleres, visió esportiva i control i prevenció de la miopia. A més, disposem d’una botiga amb una col·lecció de dissenys propis d’ulleres, que combinen estil i funcionalitat.

Moran Perruquers

SALÓ ORGANIC UNISEX
Moran Organic Perruquers

Moran Perruquers són pioners en bellesa i estètica orgànica i ecològica. Adoptant serveis i tractaments amb productes d’origen natural. A més de ser una perruqueria unisex, Moran ofereix servei de depilació, ungles, massatges relaxants, maquillatge ecològic, manícures i pedicures. Tot amb productes sostenibles i respectuosos amb el planeta i els animals.

Tu Impresión

IMPREMTA I DISSENY
Tu impresión Tarragona a Reus.

Tu Impresión és la copisteria de referència del centre de Reus, situada a la cantonada de la raval Sant Pere. Ofereixen serveis d’impressió professional per tot allò que necessitis: impressió de gran format, lones i stands publicitaris, impressió digital, targetes de visita, roba, impressió de material d’oficina, agendes, tasses, etc. També ofereixen serveis de disseny i servei de distribució massiva amb l’empresa Buzoneo

Centre Fujifilm

FOTOGRAFIA
Centre Fujifilm de Reus

Comerç adreçat als amants de la fotografia, on trobar una àmplia selecció de càmeres digitals, instantànies i professionals, així com tot el material fotogràfic necessari com pel·lícules, targetes de memòria, prismàtics i accessoris. A més, ofereixen serveis d’impressió fotogràfica ràpida i de qualitat a preus competitius. Compten amb un estudi fotogràfic complet i serveis de revelat de pel·lícules.

Floristeria Hugo

SERVEI DE JARDINERIA
Floristeria Hugo de Reus

Floristeria Hugo ofereix una àmplia gamma de serveis de jardineria arreu de la Costa Daurada adreçat a particulars i empreses. Serveis com creació i manteniment de jardins, neteja, poda, tractaments fitosanitaris i instal·lació de reg per a plantes i arbres. A més, fan treballs de decoració floral per encàrrec i tenen una botiga amb una gran varietat de plantes, arbustos i arbres per a interiors i exteriors.

Gat i Gos

PERRUQUERIA CANINA
Botiga Gat i Gos de Reus

Gat i Gos és la perruqueria de mascotes de Reus. Especialitzats en serveis de perruqueria i banys, tall d’ungles i neteja higiènica. A més, a la botiga on hi trobaràs alimentació ecològica per gats i gossos, així com accessoris per a la teva mascota, com els els vestits d’hivern per gossos.

Fortuny

IMMOBILIÀRIA
Immobiliària Fortuny de Reus

Grup de serveis immobiliaris de referència a la Costa Daurada amb més de 20 anys de trajectòria. Fortuny compta amb una gran cartera d’oportunitats immobiliàries a Reus i voltants. Ofereixen una gestió professional i serveis de compra i venda de propietats, assegurances i finançament.

My Phone Centre

REPARACIÓ DE MÒBILS
My Phone Centre

Un comerç local amb un servei professional, ràpid i econòmic de reparació de mòbils. També hi trobaràs accessoris com fundes, protectors, carcasses, cables i targetes.

Gestiomàtica

SERVEI OFICIAL APPLE
Gestimàtica Reus, botiga oficial de Apple a Reus.

Situada a la zona nord de Reus, aquest centre oficial de Apple compta amb un servei tècnic professional i oficial d’Apple i Epson. Ofereixen solucions informàtiques i reparacions a particulars i empreses, així com venda de les darreres novetats del mercat i accessoris.

comparteix els SERVEIS útils de reus

WhatsApp
Facebook
X
LinkedIn
Email

connecta amb mapilife

Telèfons útils

Si tens pensat visitar la ciutat de Reus, és útil tenir a mà alguns telèfons d’interès per a situacions diverses:

  • Emergències: En cas d’emergència, truca al 112, el número d’atenció a les emergències europeu. També pots trucar al 061 per a assistència sanitària.
  • Policia Local: Per a temes relacionats amb seguretat a la ciutat, pots contactar amb la Policia Local de Reus al telèfon 092.
  • Centre de Salut: Si necessites atenció mèdica, pots trucar al Centre d’Atenció Primària (CAP) més proper. El telèfon d’informació de CAP a Reus és el 977 017 600.
  • Hospital: En cas d’urgència mèdica greu, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus és l’opció. El seu telèfon és el 977 310 300
  • Informació Turística: Per a preguntes relacionades amb el turisme i recomanacions locals, pots trucar a l’Oficina de Turisme de Reus al telèfon 977 010 670 o al 902 360 200.
  • Serveis de Taxi: Per a serveis de taxi, pots trucar a empreses locals com Taxis Reus 977 34 50 50. Més informació dels taxis de Reus, aquí
Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories