El Mago Pop visita Reus i gaudeix de la cuina local

El mag català i la influencer Pippi English sopen a un restaurant de la guia Mapilife

Aquesta setmana Reus ha estat l’escenari d’una visita especial. El famós il·lusionista de renom internacional, El Mago Pop, va aparèixer per art de màgia a la capital del Baix Camp

 

Després dels èxits de la gira mundial amb l’espectacle Nada Es Imposible Broadway Edition. L’il·lusionista català es va teletransportar a Catalunya i va aparèixer a Reus. A més, va venir ben acompanyat i va gaudir d’un sopar “ple de màgia” en un dels millors restaurants de la ciutat.

El Mago Pop, Antonio Díaz, és internacionalment conegut per les seves increïbles il·lusions i els seus espectacles de màgia creatius i de gran format. Tot i que aquesta vegada no va actuar a Reus, la seva presència a la ciutat va generar expectació i entusiasme.

El Mago Pop va acompanyar Pilar Campos, coneguda com a Pippi English, en la gira de presentacions que està fent del seu primer llibre: Inglés cooler: con el plan de Pippi, – un llibre que es pot adquirir a la llibreria Galatea del carrer Jesús de Reus -. La jove influencer ensenya anglès a través de les xarxes socials i en els darrers mesos ha tingut un paper destacat en la irrupció del Mago Pop als Estats Units.

Un àpat màgic

La seva visita fugaç a Reus va culminar amb un sopar al centre de la ciutat. Aquest dimecres al vespre, el Mago Pop i Pippi van gaudir d’un àpat memorable, concretament al restaurant Vítric. El Mago Pop, l’il·lusionista de Badia del Vallès que ha conquerit el món, va gaudir de valent amb la proposta culinària de Vítric i considera que l’equip de Vítric també “feia màgia als fogons”.

En aquesta foto, publicada a les xarxes socials de Vítric, es veu l’equip del restaurant amb Pippi i el Mago Pop en la seva visita a Reus

 

La Taverna gastronòmica Vítric és un dels restaurants TOP de la guia Mapilife, seleccionat com un dels millors restaurants de Reus des de fa tres anys. A més, Vítric està recomanat en l’edició 2023 per la prestigiosa guia Michelin. El restaurant s’ha consolidat com una referència de la gastronomia local gràcies a una “proposta informal, de cuina de tota la vida passada pel tamís de l’alta gastronomia, receptes i plats atemporals interpretats a la nostra manera amb la més acurada i sorprenent presentació”. Podeu consultar els seus plats, els menús de temporada i fer la reserva a través del seu lloc web: vitricrestaurant.com

 

I tenen la guia Mapilife!

Com a fet curiós, l’equip de Vítric ens ha comentat que la parella va agafar un exemplar de la guia Mapilife Reus que hi ha a l’entrada del restaurant. Ara que l’Antonio i la Pilar han aconseguit connectar amb la guia Mapilife i les grans experiències i restaurants de la zona, existeixen més opcions de tornar-los a veure ben aviat a Reus i a la Costa Daurada. Serà un plaer!


ARTICLES RELACIONATS

Descobreix totes les experiències de la guia Mapilife ReusOn aconseguir la guia Mapilfe Reus

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories