Les experiències Mapilife, digitalitzades a l’app Diskover

Sumem amb la primera xarxa social turística de Catalunya

Les 50 experiències de la guia ara també disponibles al mòbil gràcies a start-up catalana que promou el turisme de proximitat

Tot i que som entusiastes del paper i el nostre punt fort són els centenars de punts de distribució presencials arreu de Salou i la Catalunya Sud, ens agrada tenir tot el contingut digitalitzat per arribar cada dia a més viatgers. Mapilife és l’única guia de viatge de la Costa Daurada amb presència a les xarxes socials i amb tot el contingut disponible en línia. Ara, continuem creixent de la mà de la primera xarxa social turística de Catalunya, l’aplicació per a mòbils Diskover. 

Ben visible als mapes d’enguany – Mapilife Salou i Mapilife Costa Daurada – hi ha un espai dedicat a l’app Diskover, des d’on escanejar els codis QR i descarregar-se l’aplicació al mòbil de forma completament gratuïta.

Actualment Diskover compta amb més de 20.000 referències d’arreu de Catalunya, entre les quals hi ha mig centenar d’experiències Mapilife

Diskover és una nova plataforma que promou un turisme a foc lent, intel·ligent, responsable i de proximitat. Una eina digital que encaixa de meravella amb el concepte de la guia Mapilife, a favor d’una oferta turística de qualitat i arrelada al territori.

Totes les referències estan geolocalitzades en un mapa digital. Aquest fet permet descobrir les experiències i llocs originals a temps real del nostre voltant. A través dels filtres i la Intel·ligència Artificial de l’aplicació, es poden crear rutes personalitzades. També es poden guardar els llocs preferits i compartir-los a les xarxes i amb els amics.

Aquesta aplicació agrupa informació d’interès per gaudir al màxim de l’estiu i del país, sense necessitat de planificar, al nostre ritme i amb recomanacions locals fetes pels usuaris. A més, cada dia hi ha referències noves, com festes majors, curiositats històriques, comerç local i restauració. Una aplicació completament gratuïta i disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Descarrega’t Diskover al mòbil

ANDROID GOOGLE PLAY     APPLE STORE

Més informació a Diskover.cat


ARTICLES RELACIONATS

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories