La guia Mapilife connecta les experiències més representatives de la Catalunya Sud

La primera guia global de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, molt aviat disponible en centenars de punts arreu de la Catalunya Sud i en línia

Mapilife s’expandeix més enllà de Salou i de la Costa Daurada per mostrar en un mapa el potencial de la Catalunya Sud, destinació de referència del sud d’Europa

La nova guia ofereix una selecció d’activitats, restaurants, productes locals i els pobles més emblemàtics. Un mapa inèdit que uneix mar i muntanya i fa ben visible la riquesa cultural, històrica i gastronòmica del nostre territori.

MAPILIFE COSTA DAURADA >>> Visualitza i descàrrega gratuïta

50 experiències top de la Catalunya Sud

La nova guia es divideix en 5 grans zones: les Terres de l’Ebre, el litoral, la Costa Daurada central, el Camp i les muntanyes. Hi destaquen 4 grans capitals: Tarragona, Salou, Reus i Tortosa; i pobles autèntics com L’Espluga, Tivissa, l’Ametlla de Mar, L’Hospitalet, Mont-roig i Horta de Sant Joan; així com dues zones emblemàtiques: el Delta de l’Ebre i el Priorat.

De cada zona se seleccionen les experiències més representatives, com la Via Verda de les Terres de l’Ebre, les rutes i excursions al Delta, la Tuna Tour a l’Ametlla o PortAventura; visites culturals imprescindibles com les Catedrals de Tarragona i Tortosa, la Casa Navàs de Reus, el Parc Samà de Cambrils, el Mas Miró a Mont-roig o el Castell Gòtic de l’Hospitalet de l’Infant; rutes històriques i de muntanya com la Ruta del Cister, les Coves de l’Espluga o el tresor Iber de Tivissa.

Per un turisme sostenible

Juntament amb les grans marques també hi ha espai per experiències de petit format amb la voluntat de promoure un turisme sostenible i responsable. Per exemple, la nova guia recull les visites a l’observatori astrològic del Priorat o al Centre Horus de la Serra de Llaberia que gestiona una ONG ecologista o activitats culturals i esportives de petit format de les muntanyes dels parcs naturals dels Ports, Prades i del Montsant.

Activitats per a tots els públics

Completen l’oferta d’experiències una selecció d’una dotzena d’activitats aquàtiques de la costa i el Delta, una selecció de les millors escape rooms de la Costa Daurada i un petit resum de les guies locals de Salou i Reus. En total, la nova guia reuneix més d’una cinquantena d’experiències diferents.

Experiències gastronòmiques

Un dels apartats estrella de la guia és la selecció de restaurants, on hi ha les opcions més apreciades pel públic local. Entre les recomanacions hi ha des de restaurants amb estrella Michelin, de cuina tradicional, mediterrània o d’autor a establiments especialitzats en paella i cuina marinera, així com mítics bars de tapes.

Juntament amb els restaurants, Mapilife promou productes de proximitat de cada zona, com el vermut, l’oli o els calçots, així com a productors locals que fan xocolata, cafè o cervesa artesana. Per acabar de mostrar el potencial gastronòmic de casa nostra, es fa una selecció dels cellers més representatius de les sis DO’s de la Catalunya Sud on també s’hi poden fer tast de vins, rutes per les vinyes o vistes a les grans catedrals del vi.

Mapilife esdevé la primera guia de viatge de la Catalunya Sud: Un mapa inèdit que connecta la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre a través de les experiències. Volem que sigui una guia imprescindible per a tots aquells visitants i viatgers que vulguin descobrir, conèixer i apreciar l’autèntica Catalunya Sud. Al mateix temps, el contingut de la nova guia pot ser interessant pel públic local, per la gent d’aquí que vulgui redescobrir el paradís que tenen -tenim- al costat de casa.


NOVA GUIA MAPILIFE COSTA DAURADA

Connecta amb Mapilife TwitterInstagramFacebook i Linkedin
Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories