[MAPILIFE] Ben aviat, la primera guia d’experiències de la Catalunya Sud

El primer mapa que connectarà a través de les experiències la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

Nou repte per aquesta temporada 2022: connectar les millors experiències de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

L’estiu passat Mapilife va ser l’única guia de viatge privada que es va renovar a Salou, capital de la Costa Daurada. Tot i les resticcions i la incertesa, tornar a veure la guia als carrers de la vila va insuflar optimisme i va ser un revulsiu que ens recordava l’enyorada normalitat. Ara, volem fer un nou salt endavant, tot implantant el concepte de la guia Mapilife arreu de la Catalunya Sud, una de les destinacions de referència del sud d’Europa i de tot el mediterrani.

En fase de selecció, el repte de la temporada és crear un mapa i una guia global de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Una guia pionera al territori a favor d’un turisme responsable i de qualitat. Volem ser un actiu a favor de la recuperació del turisme, sector estratègic de casa nostra.

La guia recollirà els grans reclams culturals, gastronòmics i lúdics de les capitals de la Costa Daurada, així com una selecció dels pobles amb encant, les rutes més emblemàtiques o els secrets locals més preuats. El potencial de la Catalunya Sud és inqüestionable i la nova guia mostrarà la nostra millor versió a tots aquells que ens visiten. Tot seguit, algunes de les seccions de la nova guia de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre:

Experiències TOP

A les experiències de referència com PortAventura, el Tuna Tour de l’Ametlla de Mar o l’Electric Karting de Salou – habituals a les guies Mapilife – s’hi sumaran nous atractius de l’oferta d’oci i lleure de la Catalunya Sud.

Esports i natura

Salou és la capital de les activitats aquàtiques de la Costa Daurada amb una desena d’esports aquàtics. Ara reunirem les principals activitats de turisme actiu d’arreu del territori: vies verdes, excursions i camins de ronda, així com esports d’aventura per a tots els públics.

Gastronomia

Un dels apartats estrella de Mapilife és la guia de restaurants. La nova guia comptarà amb una selecció dels restaurants gourmet més potents, les millors paelles, cuina rural i de muntanya, bars de tapes i locals de cuina creativa, així com les principals propostes de cuina vegana i ecològica.

Productes de la terra

Som fans del comerç local i a la nova guia farem una selecció d’establiments únics on trobem tots els sabors del territori. Una secció dedicada als millors productes de proximitat, com l’oli del Camp, el vi del Priorat o les avellanes de Reus, entre d’altres.

Nous punts de distribució

La nova guia es distribuirà en centenars de punts d’arreu de la Costa Daurada: a les oficines i els equipalemnts turístics, als hotels i cases rurals, a l’Aeroport de Reus i als taxis, així com en la majoria de les experiències de la guia.

A més, tot el contingut estarà disponible i ampliat al web amb articles, vídeos a les xarxes i sortejos i promocions exclusives. La primera edició de la guia és prevista per aquest mes d’abril, per Setmana Santa 2022. Un mapa original i de disseny que reunirà les 100 grans marques i experiències de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Obrim els comentaris i les nostres xarxes socials per escoltar les vostres idees i recomanacions: feu-nos saber quines són les vostres experiències imprescindibles que no poden faltar a la primera guia global de la Catalunya sud. Una guia feta i pensada, aquí.

Vies de contacte

COMPARTEIX L’ARTICLE

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories