Les Nits Daurades 2023, la gran festa de la Costa Daurada

Tota la informació per viure la Festa Major de Salou d’aquest estiu

Les Nits Daurades de Salou 2023 se celebren del 7 al 16 d’agost. Més d’una vintena d’actes gratuïts per a totes les edats i amb el Castell de Focs artificials com l’acte més esperat i multitudinari

L’estiu a la Costa Daurada arriba al seu clímax amb un esdeveniment que no et pots perdre: les Nits Daurades de Salou 2023. És hora de gaudir d’una fusió de cultura, música i emoció mentre les nits es converteixen en un festival de colors, llum, foc i alegria. Salou acull del 5 al 16 d’agost propostes per a tots els públics: actes tradicionals, concerts, actuacions i els grans focs artificials. Viu les Nits Daurades i descobreix perquè Salou és la capital de la Costa Daurada.

Salou s’omple de música i màgia durant les Nits Daurades, per celebrar la Festa Major entre el 5 al 16 d’agost. Concerts, balls, espectacles, la Nit de Foc i l’espèctacular Castell de Focs. Descobreix el programa d’activitats per gaudir d’unes nits plenes de màgia a la Costa Daurada.

 

Programa d’actes de les Nits Daurades 2023

Arrenquen les festes el dilluns 7 d’agost a les 20:30 h al Xalet del Patronat de Turisme de Salou on es realitzarà el Pregó inaugural de les Nits Daurades 2023. Més tard, a les 22 h, espectacle de màgia amb el segell de qualitat dels espectacles del House Of Illusion. Es tracta d’un show de màgia amb Harry Merlin i Piper & friends, a les 22 h a la plaça de les Comunitats Autònomes. 

Dimarts 8 agafa protagonisme un acte tradicional com les Havaneres a les 22h s’organitza una trobada d’havaneres. El dia 9, segueix “La Festa”, la cercavila amb clowns acròbates. I el mateix dia a les 21h, tindrà lloc a la plaça de les Comunitats Autònomes l’actuació de grups locals.

El dia següent és el torn del rock & roll amb actuacions en directe a partir de les 23h. I el divendres 11, el tribut a Raffaella Carrà serà l’esdeveniment cabdal de la nit.

El dia 12 a les 20 h hi haurà sardanes i a les 21:30 h començarà una de les vetllades més esperades: la Nit de Foc. Un correfoc on hi participen els Diables Maleïts, Bruixes Latemó, Xaloc, Morena de Salou i altres grups convidats. Acabar la nit amb espectacle flamenc a les 23 h.

Seguim el diumenge amb un seguici festiu per commemorar el 20è aniversari del Ball de Bastons de Salou, així com més actuacions de grups i d’artistes locals. A les 22:30, comença Vuitant! Festa dels 80, amb col·laboració de Flash Back Discotheque.

El dia 14 a les 20h podràs gaudir de la cercavila popular amb els grups festius de Salou. A les 22h, no et perdis el Gran Circ Acrobàtic de la Xina per viure la màgia del circ més impressionant. 

Gran Castell de Focs Artificials

Dimarts 15 d’agost és Santa Maria del Mar, patrona de Salou i el dia gran de la Festa Major. La Societat de Pescadors de Santa Maria del Mar de Salou organitza una misa solemne a les 20 h i la processó a les 21 h. La prèvia a l’acte més esperat i multitudinàri de tota la Caralunya Sud.

Salou brillarà amb llum pròpia amb el gran castell de focs artificials que tindrà lloc a la platja de Llevant, al passeig Jaume I de Salou

Sens dubte, l’espectacle de foc més gran i espectacular de la Costa Daurada, que reuneix desnes de milers de persones a les cases, terrats, terrasses, carrers, places i platges de Salou. La gran nit culmina amb la orquestra La Privada, per celebrar el dia de la patrona de Salou.

I per finalitzar les festes d’estiu, aquesta edició de les Nits Daurades s’acomiadarà amb un concert de gran format – dimecres 16 a partir de les 22 h – amb la participació d’artistes locals i nacionals.

 

Descarrega’t el programa d’actes i viu: les Nits Daurades de Salou 2023


ARTICLES RELACIONATS

Descarrega’t la guia Mapilife Salou 2023

 

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories