PortAventura tindrà un Parlament per influir en la direcció i el futur del Parc 

Una de les accions del Consell serà aturar el polèmic projecte de LaLiga

PortAventura World té vida pròpia, funciona quasi com una ciutat independent. Un Parc que desperta passions i cada novetat, molta controvèrsia. El Parc va néixer ben arrelat al territori però les noves corporacions que l’han gestionat s’han anat desconnectant del seu entorn i del públic local. Per revertir aquesta tendència, seguidors estan organitzant un Consell per donar veu als fans i crear el Parlament de PortAventura.
Aficionats fidels de PortAventura de diverses poblacions de la Costa Daurada s’estan organitzant per donar veu i vot als fans: “Volem que directiva sàpiga que els que renovem el passi anualment existim, que a part de cuidar als clients internacionals també cuidin als clients de tota la vida”, expliquen els impulsors en exclusiva a Mapilife. A més d’opinar, aquest nou Consell vol ser proactiu a l’hora de fer propostes de futur: “Volem aportar un ventall d’idees i projectes realistes a la direcció amb l’objectiu d’aconseguir el màxim consens possible”.

Crítics amb el macroprojecte de LaLiga a la Mediterrània

El macroprojecte ‘The Beat Challenge” presentat per LaLiga fa poques setmanes va ser el detonant final que va impulsar aquesta iniciativa. Consideren que “construir un far gegant amb una pilota de futbol al sostre i un restaurant a dins, significaria trencar l’estètica de la Mediterrània I l’experiència gastronòmica que té el parc basada en les cultures del món”. Els portaveus de la iniciativa pensen que la primera fase del projecte -que s’implantarà l’any vinent- és pràcticament impossible d’aturar, ja que el contracte està signat.

Logo del Consell de PortAventura.

Ara bé, les altres fases més invasives i que trenquen  l’experiència immersiva del parc es podrien evitar: “Estem segurs que si anéssim tots a una, sí que es podria revertir”.En aquest sentit, el Consell de PortAventura vol fer d’altaveu de les reivindicacions que en les darreres setmanes han sorgit a la xarxa a través de les etiquetes #SavePortAventura o #LaMediterràniaNoEsToca, així com l’informe d’urgència Mapilife, que podeu llegir aquí: El macroprojecte de LaLiga no connecta amb la Costa Daurada.

Actualment, el Consell de PortAventura és present a les xarxes socialsInstagram i Twitter – des d’on es crearan els diferents grups d’aquest nou Parlament, format per tots aquells aficionats que vulguin “millorar el Parc”. En les setmanes vinents hi haurà un acte de presentació amb la presència de “persones amb una certa rellevància dintre del Parc”, avancen els impulsors. Una vegada establert el funcionament del Consell amb tots els grups inscrits, tindrà lloc la trobada de treball amb la direcció de PortAventura World.

Us animem a compartir aquest article i a seguir-nos a les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram


ARTICLES RELACIONATS

El macroprojecte de LaLiga no connecta amb la Costa Daurada

Categories