5 raons per visitar Salou aquest estiu

Descobreix els avantatges que ofereix la Costa Daurada l’estiu marcat per la Covid-19. Per unes vacances de proximitat, torna a connectar amb Salou

La COVID-19 fa que aquest estiu 2020 sigui ben diferent. Després d’un inici d’any incert i complicat, ara és el moment d’aprofitar al màxim cada dia i gaudir d’una de les destinacions turístiques més potents d’Europa, com és Salou. Descobriu els nostres 5 motius pels quals la Costa Daurada és el millor destí per unes vacances d’estiu de proximitat.

1. Ofertes especials i flexibilitat

Blaumar hotel Salou.

D’ençà que es van obrir les fronteres, els hotels de Salou han anat obrint les seves portes. Es calcula aquest estiu estaran disponibles la meitat de les places hoteleres habituals d’altres anys. Això significa que els que finalment han obert -o ho faran en els propers dies-, ofereixin ofertes fantàstiques i flexibilitat a l’hora d’escollir les dates. Aquest estiu que no podem anar gaire lluny serà ideal per redescobrir Salou i apreciar l’atractiu de la reconeguda platja d’Europa. Per la seva banda, l’oferta gastronòmica i la oferta comercial ofereixen bons preus i descomptes amb la voluntat de seduir el turisme nacional i de proximitat. Descobreix el bo i millor del comerç local al web de Shopping Salou.

2. Un estiu tranquil i sense cues

PortAventura 2020.

Salou acull cada estiu nombroses activitats, ja siguin esportives, de lleure o culturals. Si altres estius les cues i les aglomeracions ens han fet descartar algunes atraccions, enguany – a causa de la COVID-19 –  gaudirem de l’època de vacances més tranquil·la en dècades. Menys turistes significa més espai per explorar i un ambient més relaxant per gaudir de la nostra visita. Per exemple, PortAventura World va obrir el passat 8 de juliol amb noves mesures de seguretat i reduïnt l’aforament de visitants. Un fet similar passa a les altres atraccions, que han obert amb seguretat i complint les mesures de distanciament: com Electric Karting Salou, Bosc Aventura i pràcticament totes les activitats aquàtiques de les platges de Salou. Pel que fa a l’entreteniment, destaquem la música en directe, la màgia i els espectacles del House Of Illusion, que també s’han preparat per aquest estiu diferent.

3. Platges impecables i aigües cristalines

Platja Llarga de Salou | @mibi.tacora.

Un dels fets positius de l’aturada causada per la Covid-19 és que el món en el seu conjunt ha pogut respirar, fent ben visible la millora dels espais naturals. Salou i la Costa Daurada no en són una excepció. Per exemple, l’aigua del mar és més neta i més clara que mai. A més, aquest estiu les platges de tot el país tenen un aforament limitat, fet que ens permet gaudir-les amb tranquilitat i tot el seu esplendor. Tenint en compte que Salou compta amb gairebé 10 km de platges i cales, tenim pràcticament garantit el nostre racó de costa on relaxar-nos i gaudir de la brisa mediterrània.

4. Un clima perfecte

Les lletres de Visit Salou al passeig Jaume I.

El clima calorós del dia i suau durant la nit són el gran reclam per tots aquells qui visiten la Costa Daurada i volen palpar l’estiu. Enguany no serà una exepció, segons les previsions de llarg abast, els mesos de juliol i agost del 2020 tindran màximes diurnes d’entre 27 °C i 32 °C i mínimes nocturnes de 19 °C i 23 °C. Salou i la Costa Daurada tornaran a oferir temperatures i sol excel·lents; així com unes postes de sol màgiques. A més, les bones temperatures continuen fins a setembre, octubre i fins i tot novembre, si preferiu evitar la calor màxima de l’estiu.

5. Una gran oferta de terrasses 

Restaurant Mexico.

Per seguir les recomanacions de distància i seguretat marcades per les autoritats sanitàries, una de les millors opcions és gaudir d’activitats a l’aire lliure. En aquest sentit, Salou i la Costa Daurada ofereixen una gran varietat de bars, restaurants i cafeteries on gaudir de menjars i begudes aen terrasses a l’exterior. I molta atenció a la gastronomia, ja que en els darrers anys Salou ha consolidat una oferta de restaurants molt variada i de qualitat, com ho demostra la flamant estrella Michelin del restaurant Deliranto del xef Pep Moreno.

Salou i la Costa Daurada estan a punt perquè vingueu a passar les vostres vacances d’estiu. Un temporada on caldrà respectar les mesures de higiene, seguretat i distància social per gaudir d’un estiu únic i d’unes vacances més merescudes que mai.


ARTICLES RELACIONATS

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories