Torna la festa de Reus per petar-ho més enllà de la Costa Daurada

Bars i pubs creen una plataforma per visualitzar l’oci i la vida nocturna de la ciutat. Una festa virtual que tindrà continuïtat fins que
acabi la pandèmia. L’estrena serà aquest dissabte al Green Dog de Reus

“Bars tancats però oberts al món” és el lema de la nova iniciativa de l’oci nocturn de Reus. Després de mesos sense activitat, els bars i clubs de la ciutat oferiran sessions i concerts en línia per alegrar-nos els caps de setmana de confinament i mantenir viva la connexió amb el públic local.

AGENDA ACTUACIONS MUSICALS PROGRAMADES
21 de novembre: The Green Dog Cafè amb DJ. Ecléctico.
28 de novembre: Absenta amb Mister Rombo.
5 de desembre: Cafè de Reus amb Strictly Vinyl Sessions.
12 de desembre: Teïna amb Dj. Luna.
19 de desembre: Sentiments amb Dj. Makoki.
26 de desembre: Brotos amb Dj. Broto’s.
2 de gener: Blondie amb Dj. Papux.
9 de gener: Lo Submarino amb Dj. Ogt.

Segueix les actuacions en directe: We Love Stream o cada dissabte a les 10 de la nit a La Nova Ràdio.

 

Els bars i locals de la nit reusenca no es resignen i molt aviat obriran de nou: tornarà la
música, les copes i el bon rollo de la vida nocturna de la capital del Baix Camp. Això sí, ho faran
de manera virtual per complir amb les actuals restriccions sanitàries que afecten gran part del sector des del març. Una iniciativa pionera que neix a Reus però que vol agafar volada més enllà de la Costa Daurada.

L’estrena, al Green Dog

Qui oferirà el primer xou, aquest cap de setmana, serà el Green Dog. Ambientat en aquest mític pub de la plaça del Castell de Reus, la primera sessió musical anirà a càrrec de Marco Rodríguez, Dj Ecléctico, que oferirà una proposta de música alternativa i eclèctica per fer festa a casa i desconnectar, per unes hores, del confinament. El discjòquei local és un dels impulsors del projecte i explica que la idea és “fer soroll fins que s’acabi la pandèmia”.

Les actuacions musicals tindran continuïtat cada cap de setmana. De moment s’hi han sumat prop d’una desena de bars de Reus que oferiran la seva particular proposta festiva. Després del Green Dog serà el torn de locals com Absenta, Cafè de Reus, Brotos, Blondie, Teïna, Jardins de la Casa Rull, Sentiments i Lo Submarino. Els organitzadors no descarten que més endavant s’hi apuntin locals d’oci d’altres poblacions de la Costa Daurada i d’arreu del país.

Aquesta setmana tindrà lloc la presentació oficial de la iniciativa i de la nova plataforma digital. De moment sabem que el nou portal permetrà visualitzar les sessions musicals de cada local de forma gratuïta i l’agenda de les properes actuacions. A més, es preveuen campanyes de micromecenatge o possibilitat de tornar a fer una copa virtual al nostre bar de capçalera. La idea és ajudar un sector molt arrelat a la ciutat i que ens ha acompanyat en tants bons moments.

ARTICLES RELACIONATS

Us animem a compartir aquest article i a seguir-nos a FacebookInstagram Twitter

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories