La primera experiència a fer a Salou

Una activitat útil, intel·ligent i gratuïta per gaudir del nostre viatge

Quan anem de vacances sempre agraïm els consells i les recomanacions dels locals per gaudir al màxim del viatge, així com un mapa que ens ubiqui en la nova destinació. En aquest sentit, la primera activitat que us proposem quan visiteu Salou és dirigir-se a les oficines d’informació de Visit Salou, situades al passeig Jaume I – en un dels edificis modernistes- i a la plaça Europa. Allí podreu aconseguir la guia Mapilife Salou de forma completament gratuïta, una guia que serà la vostra eina imprescindible per gaudir de tots els plaers de la capital de la Costa Daurada.

Quan visiteu aquests punts d’informació teniu dues opcions, omplir-vos la maleta amb desenes de fulls volant de publicitat o, simplement, agafar una guia Mapilife Salou, que ofereix un mapa de disseny de la ciutat i una selecció dels millors restaurants, botigues, serveis i experiències. Unes propostes apreciades pel públic local i amb recomanacions fetes pels nostres seguidors a xarxes. Fa uns dies, vàrem veure com Instagram, Facebook i WhatsApp quedaven inoperatives a escala mundial. En canvi, la guia Mapilife Salou sempre estarà operativa i disponible a la teva butxaca. A més, també pots consultar la guia des del teu mòbil o dispositiu, veure aquí.

A més, també trobareu la guia Mapilife Salou en una vintena d’hotels de Salou, en apartaments turístics, en desenes de restaurants, en el comerç local de qualitat i en les experiències seleccionades de la guia: consulta tots els punts de distribució a Salou.

Més de 150 punts de distribució Mapilife Salou 

tOTES LES SECCIONS DE Mapilife Salou

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories