5 terrasses originals on fer un cafè o una shisha a Salou

Selecció de locals únics on gaudir del ritme de la ciutat

L’hàbit de fer el cafè continua durant les vacances, això sí, el gaudim a un ritme molt diferent. Tot seguit, llocs singulars de Salou, on carregar les piles o relaxar-se. A més, també us proposem dos locals de moda situats al carrer Bilbao amb shishes naturals i un on també pots divertir-te amb un karaoke.

Coffee Break Salou

Cafeteria i pastisseria situada a la zona del poble i oberta tot l’any, fet que la converteix en un habitual punt de trobada entre els locals. Aquest establiment aposta pel cafè ecològic i s’ha especialitzat en amanides combinades al gust i en boníssimes coques italianes, les focaccies, fetes al seu forn. A més, si us agraden els pastissos artesanals, com el pastís de formatge o pastanaga, aquest és el vostre lloc.

Maradona

Situat a pocs metres de la gran platja de Llevant i del carrer Colom. Un modern local que ofereix una oferta gastronomia molt variada i per tots els moments del dia: ideal per esmorzar, fer l’aperitiu, dinar o prendre un còctel. Un bar inspirat en l’ambient dels càmpings hippies, fins i tot té aparcada una caravana dels anys 80 molt fotogènica. Maradona és sinnònim d’estiu i bon rotllo.

Cafè del Parc

Una de les terrasses més fresques i mediterrànies es troba al Parc Municipal de Salou, un oasi de natura únic a la ciutat situat entre els carrers Buigas i Barbastre. Aquest bar familiar disposa d’una gran terrassa que envolta una font que refresca l’ambient. Un indret de tranquil·litat enmig del bullici de la zona, ideal per fer un cafè o un refresc tot jugant a cartes; o per compartir unes tapes a la fresca.

Sexy Cat

Terrassa moderna i festiva que llueix un estil salvàtic i informal, alhora que tots els espais i ambients estan cuidats fins el més mínim detall. Ofereix una suculenta oferta gastronòmica, des de pizzes a tapes creatives. Un bar molt apreciat per les shishas naturals amb un menú de sabors molt complert. A més, durant les vesprades, et pots atrevir cantant en el seu karaoke tot fent un suc o un combinat.

Bikini

Flamant nou local de moda de Salou, que aposta per una imatge atrevida i industrial, com si estiguessis dintre d’una pel·lícula. Restaurant amb cuina oberta tot el dia i amb un carta de begudes molt complerta, des de sucs naturals a còctels gourmet. Un local musical ideal per relaxar-se tot fent una shisha a tocar d’una de les cantonades més concorregudes de la capital de la Costa Daurada.


DESCARREGA’T GRATIS LA NOVA GUIA MAPILIFE SALOU

Punts de distribució Mapilife Salou arreu de la Costa Daurada


ARTICLES RELACIONATS

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories