Les millors botigues de producte gurmet de Salou

Ruta comercial i gastronòmica per Salou. Selecció de botigues especialitzades en producte delicatessen i gurmet, des de vins a pernils, dolços a gelats

Els carrers de Salou són un gran centre comercial a l’aire lliure, gràcies als comerços locals que fan de la qualitat i el tracte proper la seva raó de ser. Des de la guia Mapilife donem tot el suport al comerç de proximitat i arrelat a la ciutat, ja que fa de Salou una vila dinàmica, amb vida i perquè representa una experiència de Shopping única i representativa de la Costa Daurada.

En aquest article, seleccionem les botigues especialitzades en la venda de producte local i de qualitat. Una ruta de comerços gastronòmics i gurmet que pots fer a Salou. Una de les seccions de la guia Mapilife Salou d’aquest estiu. Set recomanacions gurmet ben diferents i totes amb un producte de primera:

Salou Gourmet 

Qui millor engloba aquest article és la proposta de Salou Gourmet, una botiga única a la ciutat. La referència en la venda de producte de qualitat i representatiu del país, on trobareu tradició i els darrers productes delicatessen. Entre la gran varietat de referències, destaquen els embotits de la terra, pernils de qualitat, formatges, galetes, olis extra, així com articles pensats per regalar. A més, disposen d’una gran selecció de vins i begudes representatives del territori, ideals per gaudir de la millor gastronomia des de casa.

Visita el Mercat Municipal

Una experiència ben representativa és visitar el Mercat Municipal de Salou, que acull una desena de parades de producte de primera qualitat i al detall, un servei professional i personalitzat. Destaquem dues parades ben representatives, de peix i de pernil:

PEIXETERIA ATAULFO

Establiment històric i familiar que ofereix el millor producte del mar, directament procedent dels ports de la Costa Daurada. Si voleu gaudir del peix més fresc sense intermediaris i del millor marisc de Salou, visiteu aquesta parada del mercat municipal.

DELIKATESSEN GRANADOS

Parada especialitzada en la venda d’embotit de qualitat i tenen el millor pernil de denominació d’origen de la vila. A més, ofereixen un servei exclusiu de tall professional i tradicional de pernil, per assaborir un dels productes estrella del país i una de les menges més apreciades per tots aquells que ens visiten.

Circus & Wild Sweet 

Botigues especialitzades en la venda de llaminadures amb un format modern i divertit. Un petit parc d’atraccions dels dolços. Tenen una gran varietat de llaminadures i caramels, així com gelats, xocolata o begudes refrescants. Els establiments estan situats al Centre Andorra, una de les zones més comercials de la vila. Tocant a l’avinguda Andorra, hi ha el Wild Sweet en una cantonada. I a pocs metres, al començament del carrer Saragossa, l’altra tenda, Sweet Circus.

Wine Palace & Vinoteca de Salou

La gran botiga de vi i licors de la Costa Daurada. Disposen d’una gran varietat de productes, vins catalans, espanyols i internacionals, així com altres beuratges, com el vermut de Reus, una religió a la zona. Per una banda, hi ha la gran botiga Wine Palace al centre comercial Port Halley, entre Salou i Vila-seca. I per l’altra, la botiga del municipi, la Vinoteca de Salou, siuada a la Via Roma, on es pot adquirir el millor vi del país a un preu molt competitiu.

Torrons Vicens 

Els Torrons artesans Vicens tenen denominació pròpia, de la localitat catalana d’Agramunt. Mestres torronaires des de 1775. Ofereixen gran varietat de productes: com el torró de crocant, de coco, de crema cremada, dur, tou o de xocolata. Si voleu un producte representatiu i deliciós, tasteu el torró-torró de Torrons Vicens els trobareu tots, des dels més clàssics als més temptadors i gurmet. La seva botiga està situada a la Via Augusta de Salou.

La Ibense 

La geladeria històrica de Salou, coneguda arreu de la Costa Daurada per la seva tradició familiar i pel producte de qualitat. Especialitzats en gelats, torrons i xocolata, així com destacar la seva refrescant orxata artesana. Trobareu els gelats de La Ibense en tres punts de la ciutat: al passeig Jaume I número 30, al bell mig del passeig a pocs metres del port esportiu i al carrer de Barcelona.

Categories