Mapilife, l’única guia de Salou que es renova aquest estiu

Ja al carrer la 5a edició de la guia Mapilife Salou & Costa Daurada

Torna un clàssic de l’estiu a la Costa Daurada: la guia Mapilife Salou

 

Totes les seccions de la guia MAPILIFE SALOUTots els punts de distribució de la guia Mapilife Salou

 

Mapilife Salou ja està disponible en més d’un centenar de punts de la Costa Daurada, la podeu aconseguir de forma totalment gratuïta a les oficines de turisme, als hotels i taxis de Salou, a l’aeroport de Reus i en la gran majoria de llocs seleccionats de la guia.

Com sempre – i ja són 5 edicions – la guia Mapilife Salou és una realitat gràcies a les grans marques de la Costa Daurada però sobretot a la petita i mitjana empresa local, que hi continua creient tot i els temps complexos. Un any més agraïm la col·laboració de Shopping Salou que fa xarxa amb nosaltres a favor del petit comerç i per una oferta turística de qualitat. 

Descobreix totes les seccions de la guia Mapilife Salou

 

Shopping Salou: Propostes representatives del comerç local, botigues gastronòmiques, serveis útils i els millors productes del Mercat Municipal.

Gastronomia: Selecció dels restaurants més potents de Salou, la millor cuina internacional, paelles de platja, populars bars de tapes i exclusives terrasses gastronòmiques.

Experiències: La secció estrella de la guia amb el top 10 de les millors experiències, activitats i propostes per gaudir de Salou al màxim, així com totes les activitats aquàtiques de les platges.

Costa Daurada: Guia per explorar més enllà de Salou, experiències, restaurants vegans i activitats per descobrir indrets increïbles des del mar a les muntanyes de la Costa Daurada.

DESCARREGA’T GRATIS LA GUIA MAPILIFE SALOUTots els punts de distribució de la guia Mapilife Salou

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories