Mapilife uneix esforços amb Shopping Salou

Junts en la defensa d’un turisme de qualitat i la bona imatge de la ciutat

En teníem moltes ganes i ja ho podem anunciar: Shopping Salou i la guia Mapilife uneixen esforços de cara a la propera edició d’estiu. Un acord que s’ha presentat aquest dijous 4 de març a la terrassa Club Nàutic, en el marc de la festa del 10é Aniversari de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou.

Tot un repte i una responsabilitat, fer xarxa amb l’associació més activa i prestigiosa de Salou. Una suma que encaixa amb la filosofia Mapilife, sempre al costat del comerç local, de proximitat i de qualitat, ja que donem valor a una oferta comercial representativa del territori i única. De fet, és gràcies a la petita i mitjana empresa local que Mapilife és una realitat, que ens ha fet confiança des dels inicis, ja fa quatre temporades.

Mapilife és un nou concepte de guia de viatge, que recomana les millors experiències de Salou i la Costa Daurada, així com una selecció gastronòmica, comercial i de serveis útils, totes les propostes seleccionades, de qualitat contrastada. Tota la informació de valor de la ciutat, a la butxaca de tots aquells que ens visiten.

El patrocini serà ben visible a la contraportada de la guia, entre les millors experiències a fer a la ciutat i en la secció comercial, que adoptarà el color fúcsia corporatiu de l’Associació. Explicarem que no cal sortir de la ciutat per gaudir d’una bona compra i que Salou disposa de tots els serveis i reclams per gaudir al màxim l’estada a la capital de la Costa Daurada.

Aquest acord donarà prioritat als associats a les seccions de la guia, ja que tenim clar que impulsar el comerç local és protegir la identitat de la ciutat. També farem accions conjuntes a xarxes i articles per omplir de contingut i defensar el turisme de qualitat i la bona imatge de la ciutat. Farem difusió de la nova web de l’associació i també dels esdeveniments de Shopping Salou, entre altres accions.

Informació de la propera edició d’estiu de la guia Mapilife per als associats de Shopping Salou 

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories