Les millors experiències, segons els nostres seguidors

Acomiadem la temporada preguntant quina recomanació fer a tots aquells que ens visiten per primera vegada

Hem fet una enquesta a xarxes per saber quina és l’experiència més emblemàtica de la Costa Daurada i aquestes són les respostes i recomanacions dels nostres seguidors

Una enquesta que hem realitzat a través de les nostres xarxes socials i que serà de gran valor a l’hora de seleccionar les experiències per a les properes guies Mapilife.

#1 PortAventura

La primera experiència és PortAventuran World, considerat un dels parcs temàtics més importants del món. No només lidera les experiències de la guia Mapilife a Salou des de fa 4 anys sinó que és la més votada pels nostres seguidors, que amb la suma dels parcs de Costa Caribe i Ferrari Land aquest complex familiar i de referència acumula la meitat de les votacions de l’enquesta.

#2 Camí de Ronda

En segona posició amb més del 10% dels vots ha estat escollit el Camí de Ronda de Salou. Fet que confirma que les propostes més representatives també poden ser gratuïtes. Una recomanació imprescindible de la guia Mapilife Salou, juntament amb les emblemàtiques cales i platges de la capital de la Costa Daurada.

#3 Gastronomia

L’experiència que defineix millor el turisme de qualitat és la gastronomia. En aquest sentit, la Costa Daurada ofereix varietat, producte i tradició, fet que aconsegueix complir les expectatives dels paladars més exigents.

#4 Història

Una constant dels nostres seguidors han estat les propostes sobre el nostre passat, com la Tarraco Romana, els imponents monestirs de la Ruta del Císter, les vistes dels castells d’Escornalbou i de Tamarit, o la visita a la vila medieval de Montblanc, aquesta darrera segur que tornarà a ser present entre les recomanacions destacades de les properes guies Mapilife. Queda apuntat.

#5 Activitats aquàtiques

Entre totes les aportacions, les activitats d’oci amb més volada han estat aquelles relacionades amb la platja, la costa i el nostre litoral. Destaquen les excursions en caiac per Tarragona, submarinisme o surf, així com la versió de Stand Up Paddle que arrasa a les platges de Salou. De les activitats més terrenals, les curses en circuits de cars també han estat força comentades entre els nostres seguidors. En aquest apartat, nosaltres apostem pel Karting Elèctric de Salou, modern i respectuós amb el medi ambient.

#6 El Priorat

La cultura enològica i uns vins de prestigi universal han aconseguit situar el Priorat com un dels grans reaclams de la nostra zona. Un paisatge de postal, un indret natural on desconnectar, així com les opcions gastronòmiques de valor afegit i les activitats per a tota la família han fet d’aquesta comarca un destí de qualitat. Per Mapilife, aquesta comarca ha estat sempre un dels secrets més ben guardats de tota la Costa Daurada.

#7 Cultura

Segons els nostres seguidors, la gran proposta cultural es troba a la capital del Baix Camp. El modernisme de Reus, les façanes i el segell arquitectònic és apreciat arreu del món, així com els museus, teatres i esdeveniments durant tot l’any que han convertit la ciutat en un pol cultural de referència a tot el país.

#8 Els Gelats de la Ibense

Com a experiència obligada per a tots aquells que visiten Salou, alguns seguidors han destacat els excel·lents gelats de La Ibense. Tota una institució a la ciutat, ja que des de fa generacions aquesta empresa familiar elabora els millors gelats, orxates i dolços de la Costa Daurada.

#9 Tuna Tour a l’Ametlla

Una aventura per a tota la família i una experiència única és la Tuna Tour de l’Ametlla de Mar, a bord d’un modern catamarà i amb l’opció de nedar entre centenars d’aquests exemplars. Una activitat de referència a la guia Mapilife i una de les més originals de tot el país.

El Delta de l’Ebre, senderisme a les muntanyes de Prades, escalada a Siurana, una actuació castellera o l’espectacle de llum i agua de la Font Lluminosa de Salou, són altres recomanacions que ens han proposat els nostres seguidors. Moltes gràcies a tots per participar i per fer realitat entre tots la guia de les millors experiències de la Costa Daurada.

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories