Gaudeix de l’estiu amb Mapilife Salou 2018

La guia de les millors experiències de la capital de la Costa Daurada

Nova Edició: Mapilife Salou Estiu 2019 > Descàrrega gratuïta


Torna Mapilife Salou, la guia de les millors experiències de la Costa Daurada. Mapilife va més enllà del tradicional mapa turístic, es tracta d’una plataforma que reuneix les idees més potents per gaudir el màxim dels plaers de la nostra zona.

Des de propostes culturals i d’oci de referencia a les millors experiències  gastronòmiques, així com una selecció del comerç i serveis locals o tota la informació útil. Una selecció basada en la qualitat, l’exclusivitat, la varietat i la localització, apostant per les iniciatives originals i representatives:

  • Els millors restaurants i les millors cuines del món.
  • Les millors terrasses, llocs originals, ideals per començar la festa o per relaxar-se.
  • Selecció del comerç local de qualitat i serveis útils.
  • Les 10 millors experiències a fer a Salou, espectacles, parcs, activitats aquàtiques i molt més!
  • Les millors activitats i experiències per gaudir més enllà de la ciutat.

La nova edició Summer 2018 presenta un disseny completament renovat i diverses novetats, com la nova secció Good Vibes, un joc solidari i més espai per a les experiències seleccionades. Un nou format inspirat en l’estil de la prestigiosa guia de viatges Lonely Planet. Unes millores que fan que Salou tingui un mapa modern i útil, de capital europea.

Mapilife Salou compta amb més de 100 punts de distribució repartits per la Costa Daurada, on podràs aconseguir un exemplar de forma totalment gratuïta. Una guia que tindrà continuïtat online i a les xarxes socials on s’anunciaran promocions  especials pels nostres seguidors. A més, estem preparant contingut audivisual per mostrar la cara més divertida de la ciutat. Un projecte que és una realitat gràcies a la petita i mitjana empresa local que sempre ha confiat amb nosaltres i també a les grans marques que cada any s’hi van sumant.

En aquesta tercera edició de Salou, Mapilife es consolida com la guia privada de referència a la ciutat i vol ser una plataforma de promoció per a totes aquelles idees originals i de valor afegit que apostin per un turisme sostenible, de qualitat i arrelat al territori.

Estimem la Costa Daurada i volem compartir la nostra millor versió amb tots aquells que ens visiten. Gaudeix de la Mapilife!

 

• Visualitza la guia Mapilife Salou 2018 / Descàrrega gratuïta (PDF)

• Visualitza el mapa de Salou 2018 / Descàrrega gratuïta (PDF)

• Visualitza les millors experiències de Salou / Descàrrega gratuïta (A4 – JPG)

• Visualitza les experiències de la Costa Daurada / Descàrrega gratuïta (A4 – JPG) 

Search

Categories