La moda ‘made in Salou’ que es ven arreu del món

Ara la moda estiuenca de Salou triomfa més enllà de la Costa Daurada. Expliquem com alguns comerços locals han aprofitat l’aturada per la Covid-19 per obrir la seva botiga online

Salou és un centre comercial a l’aire lliure, tot passejant per la vila trobem una oferta molt variada de botigues de moda, regals, productes o serveis. Defensem el petit comerç perquè dóna vida als nostres carrers, ofereix un tracte personalitzat i representa una experiència comercial única, arrelada a la Costa Daurada.

Ara bé, alguns comerços han aprofitat la conjuntura actual per ampliar la seva oferta i vendre també a través d’Internet. Us expliquem alguns exemples per anar de compres a Salou de forma virtual i amb la confiança que genera el comerç de proximitat, sinònim de qualitat.


Andreas Sticar

Mítica botiga de moda del carrer Barcelona de Salou amb prop de dues dècades de trajectòria a la vila. Andreas Sticar s’ha especialitzat en roba, calçat i complements per a home i dona. Destaquen marques com Scotch&Soda, Replay, Cetti LuxSportiveShoes, No Excess, Petrol Industries, Lois, Solid, Outfit, BrandItaly, Broadway, Please Jeans, Soya, entre d’altres. 

Andreas Sticar, situada al carrer Barcelona 28 de Salou.

Ara també trobareu les seves primeres marques i les novetats de la botiga en una nova plataforma web. Una botiga en línia que presenta les noves col·leccions, descomptes, les rebaixes de temporada i tot el seu catàleg actualitzat. També pots adquirir els seus productes a través de WhatsApp, consulta la botiga amb el teu mòbil al 680 594 664.

Andreas Sticar Botiga Online


Imperium

Botiga ètnica de complements fets a mà i elaborats amb materials naturals, acuradament escollits procedents de petits tallers artesanals del Nepal, Índia, Tailàndia o el Marroc. Un dels productes més apreciats són les motxilles, cinturons, ronyoneres i bosses de cuir. Destaquen les joies ètniques i pedres energètiques, així com figures tallades en fusta o encens i olis essencials.

Imperium, botiga situada al carrer València de Salou.

Podeu veure tota la gama de productes artsenals al seu Instagram: @Imperium HandMade i comprar-los a la seva nova botiga virtual. 

Imperium Handmade Botiga Online


Calma Boutique

Calma Boutique s’ha especialitzat en elegant moda femenina amb roba i complements amb un marcat caràcter estiuenc. Una proposta comercial única i amb molta classe. Podeu gaudir dels seus consells professionals i d’una atenció personalitzada a la seva tenda del carrer Barcelona de Salou. 

Calma Boutique, situada al carrer Barcelona 8 de Salou.

A més, enguany estrenen botiga online amb tot el seu catàleg i les rebaixes d’estiu. Expliquen que el nou web ajuda a molts clients fidels que viuen fora de Salou a consultar les novetats i comprar abans de començar les vacances, i així gaudir de la moda estiuenca ja des de casa.

Calma Boutique Botiga Online

 

Tissu

Tissu és una de les referències comercials de la Costa Daurada, tenda especialitzada en moda infantil. Ofereixen un gran ventall de roba, complements i productes per a nens, nenes i nadons. A més, compten amb moda femenina, com vestits i complements, així com joieria i bisuteria de les marques Majorica i Mayoral. Aquest estiu un dels seus productes estrella són les mascaretes estampades

Tissu, botiga al carrer Amposta 12 de Salou.

Trobareu les botigues Tissu a Salou, la Pineda i Cambrils. A més, disposen de tenda virtual per comprar de forma segura des de casa.

Tissu Botiga Online


Koala Bay

Koala Bay és una marca de moda, calçat i complements referent a la costa mediterrània i part de l’Atlàntic. Estan situats en un l’eix comercial de Salou i les seves peces de roba, ulleres de sol, banyadors i altres elements de la moda estiuenca que maquen tendència. 

Koala Bay, situada al carrer Saragossa de Salou.

Si no pots visitar la seva gran tenda del carrer Saragossa de Salou, ara ambé pots adquirir els seus productes de moda estiuenca des de casa a través de la seva botiga online.

Koala Bay Botiga Online


Per a més informació, horaris i novetats sobre els comerços i serveis locals, visiteu el lloc web de Shopping Salou.

  SHOPPING SALOU


aRTICLES RELACIONATS

Search

Categories