És la tardor la millor època per visitar la Costa Daurada?

10 raons que conviden a venir a Salou els mesos de setembre i octubre

Superats els mesos de calor intensa i de passar-nos tot el dia a la platja, arriba una època per gaudir amb tranquil·litat de tots els altres atractius de la zona. De fet, la tardor a la Costa Daurada té un encant especial i ofereix grans avantatges per a tots aquells qui ens visiten. Aquestes són les nostres 9 raons:

1. Una segona primavera

La temperatura a la Costa Daurada durant la tardor oscil·la entre els 15 ºC i 25 ºC. Una climatologia suau que permet gaudir de moltes hores de sol i d’uns vespres refrescants i agradables. Un temps ideal per recórrer el Camí de Ronda o passejar per la platja i el passeig.

2. Més econòmic

Superada la temporada alta, els preus durant els mesos posteriors a l’estiu són més econòmics i competitius. Una època on els serveis i comerços ofereixen grans descomptes i oportunitats de final de temporada.

3. Menys ocupació

Tot i que enguany a causa de la pandèmia hem tingut un estiu molt tranquil, aquesta tendència s’accentua a la tardor. La quantitat de turistes i visitants durant els mesos de setembre i octubre és més moderada, fet que permet descobrir la Costa Daurada de forma més relaxada i sense aglomeracions.

4. Cel espectacular

Després dels mesos secs i xafogosos de l’estiu, la climatologia és més variable. Aquest fenomen converteix el cel i l’horitzó de la costa en un autèntic espectacle natural. Gaudiu de les postes de sol des d’un mirador o una terrassa, una experiència emblemàtica.

5. Ofertes comercials

Una bona època per anar de compres i gaudir d’un tracte més personalitzat, ja que totes les botigues continuen obertes i moltes ofereixen promocions de final de temporada.

6. Platges de postal

La temperatura de l’aigua durant la tardor és òptima pel bany gràcies a la calor heretada de l’estiu. A més, l’aigua és més neta i transparent i les platges tenen un ambient més relaxat, fet que permet gaudir de totes les activitats aquàtiques sense aglomeracions.

7. Tardor gastronòmica

Durant aquests mesos els restaurants continuen a ple rendiment però ja no cal preocupar-se per fer la reserva. A més, tenen lloc tota mena de jornades gastronòmiques arreu del territori, com les rutes de Tapes de Salou i Reus o les jornades gastronòmiques que es fan arreu de la Costa Daurada.

8. Destinació esportiva

El clima agradable i suau d’aquesta època és ideal per a la pràctica esportiva i per gaudir dels moderns equipaments esportius de la ciutat, com els esports de raqueta que podem fer al club Tennis Salou H2O, entre d’altres.

9. Explorar les muntanyes

La tardor és una de les millors èpoques per descobrir les muntanyes de la Costa Daurada. Les vinyes espectaculars del Priorat, les rutes de senderisme per les muntanyes del Montsant i Prades o els boscos per collir els primers bolets de la temporada són la millor alternativa al turisme de sol i platja que predomina a l’estiu.

Allargar la temporada més enllà de l’estiu va a favor d’una oferta turística més responsable i sostenible. A més, setembre i octubre són mesos perfectes per gaudir de tots els atractius de la zona, com el paisatge, la cultura, la gastronomia o l’esport.

 

Comparteix si també creus que la tardor és ideal per visitar la Costa Daurada

Shopping Salou, associació de comerciants de Salou
El Pallol, centre comercial de Reus.

Categories