ACTIVITATS MAPILIFE REUS

Experiències úniques sense sortir de Reus

Viu l’experiència castellera amb els Xiquets de Reus

Coneix els secrets d’aquesta tradició centenària de la mà de la colla de la ciutat. Viu en primera persona l’emoció dels castells, gaudiràs d’una experiència inoblidable.

Viu un Assaig castelller

Els assajos dels Xiquets són els dimarts i els dijous a partir de les 9 del vespre. Vine al local del carrer Rosich i participa com un més en un assaig real dels Xiquets de Reus. Descobreix com es basteix un castell des de dins: atreveix-te a fer pinya!

Xerrada, tallers i activitats

L’experiència castellera inclou una explicació audiovisual i una xerrada a càrrec d’un expert casteller, que respondrà a totes les vostres curiositats. Una jornada plena d’activitats relacionades amb el món casteller, des de jocs infantils a tallers adreçats a tota la família.

Sopar al 3 de 9

Després de l’assaig casteller gaudeix d’un sopar al restaurant del local dels Xiquets. Un bar on podràs assaborir tapes de la terra, plats castellers, entrepans d’autor, amanides creatives, vins de la terra i cerveses artesanes amb bona companyia.

Els Xiquets són la colla castellera de la ciutat de Reus. Es va fundar formalment el 18 de novembre de 1981, pel 125è aniversari del ferrocarril a Reus. La camisa és marró com l’avellana.

Contacte

Carrer de Rosich, 4-8
977 344 470

ENIGMATIC GAMES sala d’escapisme

Descobreix un nou concepte de diversió que està triomfant arreu del món, únic a la província de Tarragona. Una manera fantàstica de passar una bona estona amb els teus amics o família. Posa a prova el teu enginy i les teves habilitats, treballa i pensa en equip, supera tots els obstacles i aconsegueix aquesta missió en millor temps possible. L’emoció i la diversió estan garantides. T’hi atreveixes?

Podràs escapar en menys d'una hora?

Es tracta d’un joc físic en temps real, basat en els populars vídeojocs en línia “escape the room”. L’equip, de dues a cinc persones, estarà tancat en una habitació i té un temps limitat de 60 minuts per completar la missió i trobar la sortida. Per fer-ho, caldrà resoldre una sèrie d’enigmes: lògiques, matemàtiques, visuals, lingüístiques…

Posa a prova el teu enginy

Un cop dins l’habitació cal observar, investigar, descobrir pistes, resoldre endevinalles, obtenir combinacions, buscar objectes ocults… Cada petit detall és important, perquè cada objecte pot ser una pista oculta o pot obrir el camí de la següent pista. Cada codi secret o clau trobat revela una petita part del puzle i serà el següent pas en resoldre el misteri i sortir de l’habitació.

Una aventura emocionant i segura

Les habitacions estan dotades de càmeres amb micròfon i altaveus. Estareu en tot moment vigilats pel Game Master. Si en algun moment us bloquegeu, el Game Master us donarà pistes perquè el joc continuï. De la mateixa manera, al costat de la porta tancada hi ha un botó d’emergència, que en prémer obre la porta

Les “Escape Rooms” són un tipus de joc en equip en el qual diversos jugadors tancats en una habitació han de resoldre un nombre de endevinalles per escapar d’ella en menys d’una hora. El propòsit d’aquests jocs és crear un desafiament per a tu i el teu equip de 2 a 6 persones. Família, un grup d’amics o una quedada de la feina. Tothom és benvingut!

Contacte

Carrer Eduard Toda, 14
661 786 524

Visit

DESCARREGA'T LES MILLORS EXPERIÈNCIES DE REUS: