Regala gastronomia: les botigues gourmet de Salou

Les botigues de producte de la capital de la Costa Daurada

Selecció dels gastro comerços de Salou, establiments especialitzats en productes, ingredients de qualitat i alimentació. L’oferta gastronòmica de la vila, també per comprar i regalar: Assaboreix Salou!


La Ibense

Geladeria històrica de Salou, coneguda arreu de la Costa Daurada. Combina l’experiència de cinc generacions amb una aposta constant per la innovació i el producte de màxima qualitat. Disposen de tres establiments a la vila on assaborir la gran varietat de gelats artesanals, els torrons i pastissos gourmet o l’apreciada orxata de xufa seguint la recepta tradicional. Un clàssic de l’estiu de Salou és fer un gelat de La Ibense tot passejant pel passeig.

  • Adreça: Carrer de Barcelona, 48 / Passeig Jaume I, 1 / Passeig Jaume I, 30 – Salou
  • Telèfon: 977 380 967
  • laibense.com

 

Wine Palace & Vinoteca de Salou

Al centre comercial Port Halley trobem la gran botiga de Wine Palace: ofereixen la més extensa oferta de vins, licors i caves de tota la Costa Daurada. Un selecció acurada amb totes les DO del territori, així com els beuratges internacionals més apreciats. A més, a ple centre de la ciutat, a la Via Roma, disposen d’una Vinoteca on podràs tastar i adquirir el teu vi preferit a l’engròs.

 

Torrons Vicens

La botiga de la prestigiosa marca Torrons Vicens està situada davant del Mercat de Salou, a la Via Roma. Ofereixen una extensa varietat de torrons, xocolates i especialitats d’elaboració artesana seguint la tradició i la formula original dels Mestres Torronaires d’Agramunt. Destaquen els torrons artesans i tradicions, i com a novetats de la temporada tenim el Torró de Reus, el de Vermut o el Baklava, inspirat en el famós dolç turc.

 

Wild Sweet

Tenda de llaminadures, dolços, crispetes i caramels situada a la cèntrica avinguda comercial de Salou. Un local ambientat amb una temàtica animal i selvàtica, on gaudiràs d’un tracte proper i faràs feliços als més petits de la família. Ofereixen una gran varietat de llaminadures i com a novetat de la temporada tenim els Bubblegum, els clàssics xiclets esfèrics de colors que tants cops hem vist a les pel·lícules!

 

Super Russia

Novetat de la temporada a la guia Mapilife: Supermercat de l’Est i de producte gourmet procedent de Rússia situat a pocs metres del Mercat de Salou. Ofereixen tracte personalitzat i una gran varietat d’aliments per elaborar les receptes més apreciades de l’est d’Europa. Gelats, embotits, espècies, així com productes de cosmètica i naturals que només trobareu en aquest comerç. Una referència pels visitants i una gran troballa pels locals amb ganes de descobrir nous sabors del món.

 

Santoro Gourmet

Carnisseria de referència de Salou, apreciada pel públic local i pels grans restauradors de la vila, situada al . Ofereixen una gran varietat de carns i embotits de màxima qualitat, així com especialitats locals, opcions veganes i formatges i pernils gourmet. Destaca el tracte personalitzat que et permetrà escollir el producte que millor s’adapti a la teva idea gastronòmica. Botiga arrelada a la vila, oberta tota la temporada i operativa durant el matí.


ARTICLES RELACIONATS

Explora

Categories