Serveis amb valor afegit

Una ciutat amb tot el que necessites

Selecció serveis Reus

Mapilife selecciona serveis útils i de qualitat

La copi cospisteriaMoran PerruquersFotoprix ReusÒptica TeixidóCentre MèdicConstantí ArtTaxis Reus

DISTRIBUÏDORS MAPILIFE REUS

LA COPI COPISTERIA

Situada al centre de Reus, La Copi és una moderna copisteria fundada l’any 2004, avalada per professionals de les arts gràfiques amb més de 15 anys d’experiència. La Copi ofereix una àmplia gama serveis.

Serveis: Fotocòpies i impressions digitals: en color, B/N, en petit i gran format, ampliacions i reduccions. En diferents suports: cartolina, adhesiu, paper fotogràfic, paper de color i transparències. Impressions de tesis doctorals, treballs de recerca i llibres.

Disseny gràfic: Targetes de visita, calendaris, natalicis, displays, orles… Muntatges fotogràfics i collages. Disseny i impressió d’àlbums i accessoris personalitzats: xapes, clauers, imans, adhesius…

Altres serveis: fax, mail, escaneig, guillotinat o venda de material d’oficina. Enquadernacions i folrat de llibres, plastificats i laminats, cartelleria, segells i tampons.

De dilluns a divendres de 9:15 a 13:30h i de 16:00 a 20:00h i dissabtes al matí.
C/ dels Recs, 37
977 32 00 43
LA COPI WEB

MORAN PERRUQUERS

Moran Perruquers és un modern centre d’estètica i perruqueria unisex, actiu a la ciutat des de l’any 1995. Disposen d’unes instal·lacions àmplies i modernes, alhora que dispensen un tracte proper i professional, així com una bona relació qualitat-preu. Moran és un centre d’estètica per a totes les edats, amb un ampli ventall de serveis i tractaments, des dels tallats tradicionals a les últimes tendències del sector.

Serveis: Tall, color, metxes, tint, allisat, volum, permanents, extensions, recollits de festa, anti-caiguda, anti-greix, hidratants, reparadors.

Tractaments: depilació, fotodepilació, cera, depilació masculina, antiestries, reafirmants, trataments amb xocolata o maduixa, tractaments reductors, neteges facials, manicura, pedicura i maquillatge.

Cada dia de 9:00 a 19:00h al centre de la Raval de Jesús i de dimarts a dissabte de 9:00 a 19:00h al passeig Sunyer.
Raval de Jesús, 14

977 331 224

Passeig Sunyer, 41

977 315 533

MORAN PERRUQUERS WEB

FOTOPRIX REUS

Situada al carrer Sant Joan, Fotoprix Reus és una botiga especialitzada en el món de la imatge i la fotografia, tant en la venda de productes fotogràfics com en el revelatge de fotos. Una marca de referència operativa al centre de la ciutat des de fa més de dues dècades, i ofereix un servei de qualitat a un bon preu.

Fotroprix Reus disposa també d’un estudi fotogràfic al mateix establiment. Entre els seus productes, destaquen els llibres i els àmbums personalitzats o els fotoregals.  A més, es poden editar les instantànies a la mateixa botiga o des de casa, gràcies al revelat online que ofereix aquesta marca líder en el sector.

De dilluns a dissabte de 10:00 a 13:30 a 17:00 a 20:00h.
C/ Sant Joan, 30
977 33 34 55
FOTOPRIX REUS

ÒPTICA TEIXIDÓ

Oberta des de 1974, Multiópticas Teixidó és una òptica de referència a la ciutat de Reus, situada a pocs metres de la plaça del Prim, concretament a la Raval de Jesús. En aquesta òptica es poden adquirir ulleres graduades i de sol de les principals marques. A més, ofereixen tota mena de serveis relacionats amb la salud visual: graduació i lents de contacte, entre d’altres.  El servei proper i de qualitat dels professionals de Multiópticas Teixidó també el trobareu a diversos punts de la Costa Daurada: Tarragona, Valls i a Sant Pere i Sant Pau.

De dilluns a dissabte de 10:00 a 13:00h i de 17:00 a 20:30h.
Raval de Jesús, 35
977 773 667
MULTIÓPTICAS TEIXIDÓ

CONSTANTÍ ART

Sala Constantí Art està situada al bell centre de la ciutat de Reus, entre la plaça del Mercadal i el centre comercial del Pallol. Es tracta d’un espai de dues plantes, modern i elegant on es poden adquirir obres d’art d’artistes locals i internacionals. Aquesta sala plasma la passió artística de l’Antoni Constantí i el seu fill Adrià, que són el fil conductor de tres generacions dedicades al món de l’Art a la ciutat. A més, aquesta sala acull exposicions obertes al públic.

Serveis: venda d’obres d’art, restauració de quadres, sala d’exposicions, retrats i obres representatives de la ciutat, marcs i emmarcats personalitzats.

Dilluns de 17:00 a 20:00h, de dimarts a divendres de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00h i dissabte de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:30h.
C/ Carnisseries Velles, 3
977 341 464
SALA CONSTANTÍ ART