Les millors terrasses de Reus

Les terrasses i els terrats més emblemàtics de la ciutat

Selecció terrasses Reus

Les terrasses són qualitat de vida i Mapilife selecciona la millor terrassa de cada plaça. Les places més mítiques i populars de la ciutat unides amb diferents estils de terrassa. Experiències de qualitat, al sol i a la fresca

Deu n'hi dóAs de CopesThe Green Dog El CampanarCal MassóPragaAlhambraLa CostarricaEspai PrioralMercado ProvenzalAbsenta

DISTRIBUÏDORS MAPILIFE REUS

Els terrats més espectaculars de Reus

Mapilife ha seleccionat dos espais de nivell, a tocar del cel, ideals per beure una copa i gaudir de les maravelloses vistes de la ciutat, així com de l’aposta de sol amb la silueta del Campanar. Aquí teniu els dos terrats més espectaculars de Reus.

ESPAI PRIORAL

Terrat amb vistes a la Prioral i al Campanar de Reus

Situat a la planta alta de l’edifici del restaurant Arrels, el Chill Out de l’Espai Prioral s’ha convertit en el millor mirador del Campanar i la Prioral de Sant Pere de Reus, icona de la ciutat. Un espai singular, on gaudir d’uns magnífics còctels amb música ambient.

Carrer del Mar, 34 – Reus

ESPAI PRIORAL WEB

CAPSA GAUDÍ

Terrat situat a la plaça del Mercadal de Reus, al Gaudí Centre

Situat a la quarta planta del Gaudí Centre, trobem la Capsa Gaudí Espai Gastronòmic: una de les propostes més exclusives i espectaculars de Reus. Un espai on menjar, beure o fer l’aperitiu des del cel de la plaça del Mercadal i gaudir d’unes magnífiques vistes de la ciutat.

Plaça Mercadal, 3 – Reus

CAPSA GAUDI FACEBOOK

Les principals terrasses de Reus

Mapilife ha seleccionat les principals terrasses de Reus, escollint la millor opció de cada plaça. Les experiències són ben diverses i per a tots els moments del dia. Les places més mítiques de la ciutat unides amb les experiències de terrasses més populars.

LA COSTARRICA

La Costarrica és un nou concepte de cafeteria, actualitzat i arrelat al territori, que uneix una oferta de pastisseria i panaderia artesanal amb un cafè de prestigi internacional, el mateix que serveixen a Can Roca, considerat el millor restaurant del món. La Costarrica és la unió, doncs, del millor cafè (Cafès Cornellà), de la millor pastisseria de les Terres de l’Ebre (Pastisseria Germans Marin) i d’un local històric de Reus (Pastisseria Soler Pont). Per tot això, aquesta cafeteria esdevé la millor experiència de terrassa de la mítica plaça de la Llibertat de Reus.

El millor cafè de la ciutat de Reus
Plaça Llibertat, 4
977 314 050
LA COSTARRICA WEB

GASTROPUB AS DE COPES

Situat al carrer de la Racona, l’As de Copes s’ha erigit com un dels locals de moda del centre de la ciutat. Per una banda, ofereix una oferta gastronòmica variada i de qualitat, amb tapes, llesques amb pa de vidre i hamburgeses casolanes. I per l’altra, és un pub molt animat per prendre una copa, escoltar bona música o jugar a dards. I l’As a la màniga és, sense dubte, la gran terrassa a la plaça del Teatre, operativa des de les 6 de la tarda.

Gastronomia, còctels i música
C/ Racona, 1
609 448 619

PASTISSERIA PRAGA

Praga és una nova i moderna cafeteria situada a la Raval Robuster i a només 5 minuts caminant de l’estació de busos. A l’entrada de l’establiment hi trobareu un forn de pa amb coques i pastissos artesans. A l’interior, podeu prendre un cafè amb una pasta o un suc natural amb un entrepà. I a la part posterior de l’establiment, a la plaça del Baluard, hi ha una terrassa exterior molt tranquila, situada al nucli històric de Reus.

Entrepans, pastissos, pastes i cafè
Raval Robuster, 41
977 754 900

DÉU N’HI DO

El Deu n’hi do és una terrassa popular i molt emblemàtica de la ciutat, sinònim de vermut, sol, tertúlia i bones vistes de la plaça del Mercadal, punt central de Reus. La terrassa, ubicada a pocs metres de l’Ajuntament, és ideal per fer el vermut dels cap de setmana, per beure una cervesa ben fresca o per assaborir una gran varietat de tapes casolanes, com unes braves o una suculent escalivada.

Vermut, combinats i tapes
Plaça Mercadal

THE GREEN DOG

La terrassa del Green Dog és una de la més populars de la ciutat, situada a la plaça del Castell, entre el Campanar i la plaça Mercadal. Aquesta terrassa és ideal per a fer el vermut, prendre un refresc o començar la festa amb una copa. A l’interior de l’establiment hi ha un local amb còmodes sofas i una sala amb música.

Cervesa, cóctels i música
Plaça de Castell

EL CAMPANAR

El Campanar té una de les terrasses de referència de Reus i una de les més animades del nucli antic. Ofereixen hamburgeses de qualitat i unes aletes de pollastre delicioses, a més de ser un lloc privilegiat per prendre una cervesa tot contemplant l’edifici més iconic de la ciutat (foto).

Hamburgeses i tapes 
Carrer del Fossar Vell

CAL MASSÓ

El Centre d’Art Cal Massó és un espai de caire experimental i multidisciplinar, ubicat en una antiga fàbrica de licors i destinat a ser un punt de trobada i projecció dels nous creadors i les noves tendències. A més, també ofereix servei de restaurant i terrassa, situada en un patí interior. Aquesta és una de les terrasses que acull la ruta del Vermut.

Ruta del Vermut, cafeteria i restaurant
C/ Pròsper Bofarull, 7
977 269 629
CAL MASSÓ

LA ALHAMBRA

La millor terrassa del barri del Carrilet, al bell mig de l’avinguda hi ha un bar on s’hi serveixen menús casolans, cerveses amb tapa i cafès amb un petit croissant. Una terrassa operativa tot del dia i fins la nit, amb un servei a un preu molt competitiu i a tocar de l’estació de busos de Reus.

Esmorzar, cafè, tapes i menú.
Av. del Carrilet, 32
877 058 229