Mapilife Salou 2022, la guia definitiva de la capital de la Costa Daurada

Ja disponible online i en desenes de punts de Salou

L’estiu arrenca amb un clàssic de la capital de la Costa Daurada: la guia Mapilife Salou. Per concepte, tiratge i implantació, Mapilife esdevé la primera guia privada de la vila

Si l’estiu passat Mapilife va ser l’única guia de viatge que va treure versió actualitzada, enguany hem aconseguit ser la primera en estrenar-se: ja es pot consultar en línia i per Sant Joan estarà disponible en desenes de punts d’arreu de la vila de forma completament gratuïta.

Aquest estiu tornem amb més mapes i punts de distribució que mai, la sisena edició de la guia Mapilife Salou estarà disponible en tots els hotels, apartaments turístics, en els punts d’informació, als taxis i en la majoria d’experiències seleccionades, com restaurants, botigues i serveis. En total, més de 150 punts.

MAPILIFE SALOU 2022 ONLINE: Totes les seccions i descàrrega gratuïta

Novetats de la temporada

Mapilife Salou presenta aquest estiu un nou disseny actualitzat i més visual. Una selecció que agrupa les experiències d’oci i gastronòmiques més representatives, així com les grans novetats de la temporada.

Entre els millors restaurants, enguany sumem dos institucions de la Costa Daurada, com el Castillo de Javier i Casa Soler. La referència en asados argentinos serà L’Estació, a tocar de l’antic Carrilet; i a la secció de restaurants del món, guanyem la novetat hawaiana, Honolulu Poke Salou.

Per primera vegada comptem amb una opció de fast-food, que serà el Burger King, una referència de Salou que ajudarà a l’usuari a ubicar-se encara millor al mapa.

En l’apartat comercial, destaca la nova botiga de Lego i Playmobil del carrer Saragossa o la botiga Qualis Outlet on trobem descomptes de primeres marques. A més, al mapa trobarem els 10 punts de Salou dels Supermercats Michelangelo, el super de la Costa Daurada.

Aquest estiu torna la secció de festa després d’uns anys complicats pel sector, comptem amb clàssics de la nit com Enjoy Salou, City Hall, Shot’s, The Victoria Pub i Chaplins.

I en l’apartat de les experiències més enllà de Salou, un resum de la nova guia de la Costa Daurada i Catalunya Sud.

Cada any millorem les prestacions i la selecció, Mapilife agrupa les grans experiències de la vila i les recomanacions més apreciades pel públic local. Una guia pensada per donar idees per (re)descobrir Salou, que a l’estiu és la gran capital de la Costa Daurada.

Per acabar, agrair a tots els col·laboradors i amics de la guia Mapilife per ser-hi un any més. Des dels que hi han confiat des dels inicis, ja fa 7 estius, fins als qui hi han continuat creient durant els anys complicats de la pandèmia. Als comerços locals de Shopping Salou. A les grans marques de la Costa Daurada que valoren una guia de disseny per Salou, així com a tots als emprenedors i empresaris locals que ens fan costat. Entre tots estem fent una guia de referència al territori, la guia que ens agradaria trobar quan anem de viatge i una guia a favor d’una oferta turística arrelada i de qualitat.

Moltes gràcies i bona temporada!

 

MAPILIFE SALOU 2022 ONLINE: Totes les seccions i descàrrega gratuïta


Articles relacions

Search

Categories