Tot el transport de Salou

Descobreix la Costa Daurada amb el vehicle que millor s'adapti a les teves necessitats

Informació de servei del transport que connecta Salou amb tota la Costa Daurada. Et pots moure amb múltiples per la vila de molte maneres, des del trenet urbà de Salou o amb biciclestes, motos, cotxes o exclusives lumisines, així com tot el transport públic que opera a la capital de la Costa Daurada, com els taxis, autobusos, trens o la connexió internacional amb l’aeroport de Reus.


Trenet turístic de Salou

Una de les millors maneres d’explorar Salou és amb el tradicional trenet turístic de Salou, que ofereix dos recorreguts circulars que s’aturen en els principals punts d’interès de la vila. La freqüències de busos és cada 40 minuts. Ofereixen preus especials per famílies, nens i persones jubilades. El bitllet amb parades il·limitades és de 6 a 3 euros. Els nens menors de 3 anys, pugen gratis al trenent. Aquest servei incorpora audio guia amb 5 idiomes i són vehicles adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Línia Groga 1

Masia Catalana, Parc de Salou, PortAventura World, Plaça Europa, Miramar, Plaça Venus, Port, Jaume I, Pilons i Cala Llenguadets.

Línia Verda 2

Fa parada a Ginesta, Masia Catalana, Parc de Salou, PortAventura World, Plaça Europa, Pilons, Cala Llenguadets, Replanells i Far de Salou, al Cap de Salou.


Taxis Salou 977 38 50 50

Els taxis de Salou ofereixen tot tipus de serveis, compten amb una flota d’uns 50 vehicles de 4 a 7 places. Operatius les 24 hores i amb parades repartides arreu de la ciutat. Ofereixen vehicles adaptats per persones de mobilitat reduïda, pagament amb targeta de crèdit i visa, així com excursions i rutes personalitzades. Per a més informació o per reservar el teu taxi, aquí.

Principals parades de Taxi de Salou: Estació de Renfe, plaça Bonet, Mercadillo al carrer Tarragona, Font Lluminosa, Av. Carles Buigas, Plaça Europa, Cap Salou i Port Aventura.

  • Informació i reserva aquí o trucant al 977 38 50 50


Excellence Rent a Car Cotxes de lloguer

Servei de lloguer de vehicles amb totes les garanties. Companyia especialitzada en lloguer de cotxes: disposen d’una gran varietat de vehicles, des dels petits i econòmics smart cars a cotxes esportius de gama alta o transport de gran capacitat, ideals per recórrer i explorar la Costa Daurada. Situats en dos punts estratègics de Salou, a plaça Europa i al carrer Major, també ofereixen entrega de cotxe a domicili o al hotel. Oficines obertes cada dia, dilluns a diumenge, de 9 del matí a 9 de la nit.

  • Informació i tarifes al seu web o al 640 51 99 80, trucada i WhatsApp.


Drac Beach Bicicletes i motos de lloguer

Empresa lider a la Costa Daurada de lloguer de vehicles de mobilitat urbana, com bicicletes, bicis elèctriques, motos de diversa cilindrada o tota mena de vehicles per persones amb mobilitat reduïda. A Salou els trobareu a plaça Europa i al Cap de Salou, tot i que també tenen una forta presència a Cambrils i Vilafortuny.

  • Informació i preus al seu web o trucant al telèfon 977 352 424


Zeus Limusinas Lloguer de Limusines

Com una experiència de transport exclusiva us proposem una empresa que ofereix servei de xofer i passeig amb limusina. Un vehicle de gran capacitat ideal per celebracions especials i úniques. Cobreixen les principals poblacions de la Costa Daurada: Tarragona, Salou, Cambrils i Reus, i us proposen un recorregut personalitzat i adaptat a les vostres activitats. Les exclusives Limusines de Zeus compten amb tots els serveis i tots els extres, com minibar o màquina de fum.

  • Informació sobre els serveis al seu web o al 693 325 153.

Transport públic

Busos Plana: Empresa que uneix amb autocar les principals poblacions de la Costa Daurada, des de Salou et pots desplaçar a Reus, Vila-seca, La Pineda, Tarragona, Altafulla, Torredembarra, així com zones de l’interior com Alt Camp, Baix Camp o Priorat. Consulta trajectes i horaris, aquí.

Trens Renfe: Xarxa de trens que uneix les principals poblacions de la Costa Daurada amb tren, la línia del litoral connecta les Terres de l’Ebre amb Barcelona, i fa parada a L’Hospitalet de l’Infant, Cambrils, Salou, PortAventura, Tarragona, Altafulla, Torredembarra. Consulta les connexions, horaris i preus, aquí.

AVE: Tren d’alta velocitat que uneix les principals capitals de l’Estat. Des de Madrid aquest transport fa parada al Camp de Tarragona i continua fins a Barcelona. Per a més informació, aquí.

Aeroport de Reus: A pocs minuts de Salou hi ha l’aeroport de Reus, que connecta durant l’estiu la Costa Daurada amb diverses ciutats europees. Per informació dels vols i el desplaçament a l’aeroport, aquí.

Què estàs cercant?

Categories